free download 78 travel guides written by experts

A treia editie a Congresului International de Estetica Aplicata

din Romania va avea loc in luna mai

Revista “Les Nouvelles Esthetiques” Romania organizeaza cea de-a treia editie a Congresului International de Estetica Aplicata, in perioada 19-21 mai 2006 la Sala Palatului din Bucuresti.

Lansat in Franta de peste 30 de ani, evenimentul are ca scop promovarea educatiei estetice si prezentarea tendintelor si noutatilor in industria frumusetii. Continuand traditia franceza, Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthétiques se desfasoara in tari din intreaga lume, iar de trei ani publicul romanesc se poate bucura si de editia din Romania. Pe parcursul celor trei zile, expozanti si  specialisti vor expune publicului larg produse, accesorii si echipamente profesionale, vor participa la conferinte, workshop-uri, ateliere practice si demonstrative, show-uri si competitii. Totodata, cei mai buni specialisti se vor intrece in cadrul concursurilor tematice de coafura, machiaj, pictura pe unghii, body-painting.

La sfarşitul editiei, in cadrul Galei Premiilor Industriei de Frumusete, revista „Les Nouvelles Esthetiques” Romania va desemna Salonul anului 2005, Esteticiana anului 2005, Produsul de infrumustţare cu cele mai spectaculoase vanzari în anul 2005, Managerul de succes, precum şi cea mai activa prezenţaiîn industria de frumusete in anul 2005. Va asteptam sa fiti alaturi de noi si la această ediţie, zilnic intre orele 10.00 – 18.00, pentru programul de conferinte, workshop-uri si demonstratii, si intre 10.00-20.00 pentru partea de expozitie, de vineri 19 pana duminica 21 mai a.c.

Pentru detalii referitoare la conditiile de participare la Congresul International de Estetica Aplicata, precum si pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta  la numarul de telefon: 021/ 317.72.72, sau prin e-mail: office@lne.ro
www.lne.ro

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *