Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A treia editie a Bibliotecii publice Delta

Fundaţia Culturală Delta vă invită vineri, 27 aprilie 2012, la ora 18:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel (Constanța Ballroom), Calea 13 septembrie nr. 90, la aniversarea a trei ani de existență a Bibliotecii publice Delta.

În cadrul Bibliotecii Delta, vom lansa, sub motto-ul Patria mea este limba română, proiectul „Carte pentru Basarabia”. Proiect cultural și spiritual pus în slujba societății românești de mâine, „Carte pentru Basarabia” își propune înzestrarea cu fond de carte specializată, în limba română, a grădiniţelor, școlilor, liceelor, universităţilor și bibliotecilor publice de dincolo de Prut. Proiectul se va derula pe o perioadă de cinci ani, din mai 2012 până în mai 2016, iar fondul de carte va proveni din donații directe, colectă și achiziții de carte.

Fundaţia Culturală Delta, în parteneriat cu Uniunea Studenților din România, Organizația Studenților Basarabeni, Liga Studenţilor Români din Străinătate, Liga Studenţilor Basarabeni şi Rotaract, va asigura colectarea, inventarierea, ambalarea, depozitarea, transportul şi predarea cărţilor la destinaţie.

Campania se va realiza prin intermediul unei Caravane de informare, colectare și distribuție, pe durata a opt etape, a câte șase luni fiecare (182 de zile).

Dăruind o carte pentru Basarabia, vom retrasa puntea unirii în cuget a patriei noastre care este limba română.

Evenimentul va debuta cu o conferinta de presă pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *