free download 78 travel guides written by experts

A stat cinci ore pe scaunul de machiaj

Lora a trecut prin transformări incredibile pentru Te cunosc de undeva!

În fiecare săptămână, show-ul primăverii, Te cunosc de undeva! îi supune pe cei opt concurenți vedetă la transformări uluitoare, nu puține dintre ele realizându-se destul de greu. Eforturile pentru ca cei opt să semene întru totul cu personajele în pielea cărora trebuie să intre, aparțin deopotrivă concurenților, dar și echipei din spatele camerelor. Uneori, transformarea poate dura aproape o zi întreagă. Printr-o situație de acest gen a trecut Lora la filmările pentru cea de-a doua ediție a show-ului, difuzată sâmbătă, de la 20.20 de Antena 1.

Artista a stat aproape cinci ore pe scaunul de la machiaj și asta pentru că în ediția precedentă a tras la sorți să imite un bărbat. Lora va fi în ediția de sâmbătă a show-ului Mihai Trăistariu. Pentru a intra în pielea artistului, Lora a trebuit să își ascundă părul, să poarte deci o falsă chelie, peste care să îi fie aplicată o perucă. Mai mult, și trăsăturile feței i-au fost transformate prin machiaj, lucru destul de anevoios.

Cum va arăta Lora în această nouă ipostază, telespectatorii vor putea vedea sâmbătă, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.
Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *