free download 78 travel guides written by experts

A sarutat-o, dar n-a contat

Uite pe cine a eliminat aseară Burlăciţa

Ajunsă în faţa unui nou final de episod, frumoasa Burlăciţă a trebuit aseară să se confrunte cu un moment extrem de dificil pentru ea. O nouă inimă frântă va părăsi lupta pentru câştigarea celei mai de preţ redute, burlăciţa Andreea Mantea, şi se va întoarce acasă tocmai din America, acolo unde aceasta şi-a invitat pretendenţii. „Au venit aici să fie calmi, să fie dulci, să fie iubitori, frumoşi, romantici, dar au cam uitat. Acum am nevoie să-mi umplu sufletul de iubire, să fiu iubită, am nevoie să fiu adorată, am nevoie să fiu eu pionul principal. Decizia pe care o voi lua în această seară ar trebui să calmeze spiritele pe mai departe” au fost cuvintele cu care burlăciţa a început ceremonia trandafirului.

În urma incidentului dinaintea ceremoniei, în care Georgel l-a acuzat pe Gabi că ar fi jignit-o pe Andreea în spatele camerelor de filmat, cu toţii au crezut că acesta va pleca acasă. Burlăciţa a decis altceva: „Gabi, pentru că am avut o întâlnire foarte ftumoasă, pentru că mi-am deschis sufletul în faţa ta şi pt că au fost câteva clipe foarte drăguţe, am simţit din tot sufletul să îţi ofer acel trandafir. Şi pentru că nu regret nimic din ceea ce fac, niciodată, n-o să ţi-l iau în această seară.”

Pentru Cătălin, concurentul care i-a furat un sărut Andreei în primul episod, aventura se încheie aici: „Avem drumuri total diferite din păcate. Eu am rămas cu un gust amar de la prima noastră întâlnire. Cred că m-ai catalogat greşit. Dacă vroiam o aventură, aveam de unde”, i-a spus burlăciţa, care a continuat: „A fost incredibil de greu!” şi cred că va fi din ce în ce mai greu.

Pe mai departe, au mai rămas doar 11 aspiranţi în lupta pentru cucerirea inimii frumoasei muze. Cum vor reuşi aceştia să depăşească momentele critice şi ce sacrificii vor face pentru a-i dovedi senzualei Burlăciţe că merită să fie jumătatea ei, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:40, la “Burlăciţa”.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *