free download 78 travel guides written by experts

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la intalnirea organizata

de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in cadrul careia s-a discutat pe marginea valorizarii sportului in scoala

Ieri, 19 aprilie 2012, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania-o9atitudine! au dat curs invitatiei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului adresata organizatiilor neguvernamentale din domeniul educatiei si al sportului pentru discutii pe marginea valorizarii sportului in scoala.

Astfel, pentru educarea viitorilor adulti in spiritul adoptarii unui stil de viata sanatos, propunerea M.E.C.T.S. este ca, in anul scolar 2012-2013 sa se promoveze in unitatile de invatamant sportul de masa. Acest demers are ca obiectiv principal stimularea activitatii sportive in unitatile de invatamant, in care sa se implice nu doar profesorii de sport, ci si celelalte cadre didactice, alaturi de elevi si de parinti; de asemenea, se urmareste instituirea conceptului de voluntar pentru sportul de masa.

La finalul intalnirii, reprezentantii M.E.C.T.S. si-au luat angajamentul ca, in termen de aproximativ o saptamana, sa se trimita spre consultare un draft al documentului ce va fi supus dezbaterii, catre ONG-urile participante la aceasta intalnire, iar reprezentantii acestor asociatii au fost invitati sa contribuie la realizarea acestui document.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *