Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A mai ramas o saptamana pana la startul auditiilor X Factor

A mai rămas o săptămână până la startul audițiilor X Factor. Un nou sezon al super show-ului revine în toamnă la Antena 1, iar caravana X Factor se pregătește de drum. Prima oprire: Craiova!

Caravana X Factor începe periplul prin țară în căutarea următorului super star al României.

Vinerea viitoare audițiile pentru un nou sezon X Factor iau startul la Craiova, primul oraș în care sunt așteptați tot cei care vor să demonstreze că au factorul X sau, altfel spus, pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri,  iar pe www.xfactor.a1.ro și-au anuntat participarea sute de olteni. Locul de întâlnire este Universitatea din Craiova, iar ora la care sunt așteptați toți cei care cred că pot face show la puterea X sunt așteptați la ora 08.00.

De la Craiova, caravana X Factor pleacă la Sibiu, acolo unde căutarea factorului X se va face pe 18 iunie, la Hotel Apollo Hermannstadt, pentru ca apoi, traseul să cuprindă Timişoara pe 21 iunie, Cluj pe 24 iunie, Iaşi pe 27 iunie și București – 1 iulie.

Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

În 2011, Antena 1 a adus în România X Factor, show-ul care la doar câteva ediţii a devenit un fenomen nu doar în Marea Britanie, ţara de origine, ci în toate ţările în care a fost produs şi difuzat. În România, X Factor nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentaţi oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a se face cunoscuţi si de a-şi face vocea auzită.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *