Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

A început producţia modelului electric BMW iX3

Primul BMW iX3 iese de pe linia de producţie BMW Brilliance Automotive de la Shenyang, în China

Bucureşti/München/Shenyang. Primul BMW iX3, model full electric, a părăsit linia de producţie a joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA) de la Shenyang, în China. Forţa de muncă a uzinei BBA Dadong din Shenyang a sărbătorit deja începerea cu succes a producţiei la 29 septembrie 2020.

Franz Decker, directorul diviziei de tehnologie şi producţie a BBA, a declarat în timpul evenimentului: “Astăzi începem producţia BMW iX3, primul model full electric al mărcii BMW. Cu un sistem de producţie precum acesta, specializat pentru înaltă calitate, putem să livrăm ceea ce clienţii din lumea întreagă cer din partea unui automobil premium”.

Competenţa de top în producţie garantează calitate premium

Pe lângă producţia inteligentă şi tehnologiile de ultimă oră, facilitatea de producţie BBA din Shenyang se distinge şi prin sistemul vast de management al calităţii. Un concept “zero defecte” special asigură că sunt îndeplinite cerinţele de piaţă ridicate la nivel global pentru mobilitate electrică.

First BMW iX3 comes off production line at BMW Brilliance Automotive in Shenyang, China

BBA realizează teste riguroase pentru tot, de la baterii la automobile finisate, pentru a garanta siguranţa automobilului BMW iX3. 128 de teste mecanice şi 994 de teste de funcţionalitate software asigură calitatea ridicată a bateriilor de înaltă tensiune de-a lungul întregului ciclu de viaţă. 140 de teste funcţionale verifică fiecare aspect al maşinii în timpul accelerării, în condiţii de drum special şi pe drumurile denivelate. În consecinţă, BMW iX3 este potrivit pentru toate tipurile de drumuri şi îndeplineşte cerinţele ridicate ale diferitelor condiţii de condus.

BBA produce modelul full electric BMW iX3 pe aceeaşi linie ca şi versiunea BMW X3 cu motoare termice pentru a asigura un nivel ridicat de eficienţă şi flexibilitate în producţie.

De-a lungul întregului proiect BMW iX3, diviziile de cercetare şi dezvoltare, achiziţii şi producţie ale BMW Group au conlucrat strâns cu BBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *