free download 78 travel guides written by experts

A inceput competitia de creatie pentru realizarea layout-ului

celui mai spectaculos format publicitar din Romania: The Yahoo! Login Page

Au început înscrierile în The Yahoo! Login Page Creative Competition. Pasionaţii de design (full-time sau ca pasiune) se pot înscrie în competiţie până pe 26 octombrie, ora 23:59, pe platforma The Creator by IQads, la adresa: www.TheCreator.ro/TheLoginPage.

Participanţii trebuie să trimită propuneri de design pentru pagina de login a Yahoo! România (//login.yahoo.com). Înscrierile pot fi realizate pentru un brand anume sau fără branding şi pot fi statice sau interactive (Flash). Creativii au la dispoziţie cel mai spectaculos format publicitar din România, o pânză uriaşă, de 1440 pe 1024 de pixeli, văzut zilnic de 1.000.000 de români.

În pagina competiţiei (www.TheCreator.ro/TheLoginPage) sunt disponibile brieful detaliat al competiţiei, regulamentul şi celelalte detalii legate de înscriere, precum şi lucrările finaliste, pe măsură ce vor fi admise în concurs.

În etapa a doua a competiţiei, jurizarea se face astfel: în perioada 28 octombrie – 24 noiembrie, lucrările vor fi evaluate de către un juriu de profesionişti şi de către publicul larg, prin intermediul paginii de competiţie www.thecreator.ro/theloginpage.

Iar la finalul competiţiei, vor fi acordate 3 premii, în valoare totală de 2.200 de euro:premiul 1 – 1.000 de euro, premiul 2 – 700 de euro, premiul 3 – 500 de euro. Juriul profesioniştilor este format din Liviu Ţurcanu, Creative Director Mercury360; Claudiu Dobriţă, Creative Director Draftfcb; Charles Davies, EMEA Marketing Director Yahoo! Elveţia; Josh Partridge, Head of Operations Yahoo! Expansion Markets; Mihai Fanache, Director General Mediacafe Interactive şi Monica Dudău, Project Manager IQads.

Nota finală va fi stabilită prin media ponderată între media notelor acordate de către juriul de profesionişti (60% din nota finală) şi media acordată lucrării de către publicul larg, prin vot online (40% din nota finală).

Despre The Login Page

Pagina de login a Yahoo! este cea mai îndrăzneţ format publicitar de pe web, oferind 1440 x 1024 de pixeli celor interesaţi să îşi spună povestea. E singura pânză digitală care oferă brandurilor tot spaţiul de pe o pagină vizitată zilnic de un milion de români.

Despre TheCreator

The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din România, inclus în portofoliul Blue Idea, din care face parte şi SMARK, comunitatea profesioniştilor în marketing din România.

Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *