free download 78 travel guides written by experts

A inceput cea de-a zecea editie Zilele Biz

In perioada 7-11 noiembrie 2011 are loc cea de-a zecea editie a Zilelor Biz (www.zilelebiz.ro), cel mai mare eveniment de afaceri din Romania, organizat de revista Biz la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Prima zi a evenimentului a debutat prin sesiunea “Antreprenorii Deceniului”, conferinta dedicata oamenilor care au schimbat fata businessului romanesc din ultimii zece ani si care au venit pentru a impartasi publicului viziunea lor despre cum se construieste succesul de durata in lumea dura a afacerilor.

Printre antreprenorii prezenti, pe parcursul zilei, la discutii s-au numarat: Radu Georgescu, President & Chairman of the Board, Gecad, Camelia Sucu, Owner, Class Living, Mihaela Nicola, CEO, The Group, Mihail Marcu, Presedinte CA, Medlife, Marius Ghenea, Presedinte FIT Distribution, Mihai Miron, General Manager, Ropharma, Cornel Marian, Managing Director, Oresa,Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi si IMM, Banca Transilvania, Orlando Szasz, Cofondator Renania Trade, Cornelius Brody, Fondator & CEO iQuest, Radu Tudorache, Administrator, M Grup, Vlad Stan, fondator Vlad Stan & Partners.

“Ne-am propus sa aducem pe scena oameni care fac afaceri si in timp de criza, nu personalitati care au crescut odata cu valul. Am ales sa lucram cu teme actuale, de maxim interes si cu oameni care chiar au ceva de spus. Daca anul trecut la Zilele Biz am avut senzatia in cateva randuri ca hotelul nu este suficient de incapator si ca detinem un elixir secret al adunarii sub acelasi acoperis a celor mai relevanti oameni din business, anul acesta am ridicat stacheta si mai sus. La aceasta editie, la care Zilele Biz implinesc 10 ani, va propunem un eveniment plin de idei si oameni de valoare, cu un mix inedit de teme si conferinte”, a declarat Marta Usurelu, redactor sef Biz.

Maine, 8 noiembrie, urmeaza Ziua de Inovatie. Nick Sohnemann, Inovation Adviser, TrendONE Hamburg, Alan Parker Head of Digital, GolinHarris London, Alessandro Sforza, Regional Business Development Manager, Lavazza, Razvan Petrescu, Country Manager, Nokia Romania, Victor Kapra, Consultant online, www.victorkapra.ro, Tudor Galos – Consumer Marketing Manager, Microsoft ne vor vorbi despre inovatiile care au schimbat definitiv lumea in care traim si modul in care se fac afacerile.

Vino la ziua dedicata Inovatiei pentru a descoperi cum gandesc cei care, prin ideile lor revolutionare, schimba lumea si pentru a participa la un training “out of the box” sustinut de Nick Sohnemann, Inovation Adviser, TrendONE Hamburg si Sebastian Raßmann, Senior Innovation Advisor, TrendONE.

Bucuresti, 07.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *