Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A fost lansat newsletter-ul BUSINESS Magazin

Pentru a putea comunica mai eficient cu cititorii sai si continuand linia deschisa in 2005 prin lansarea site-ului BUSINESS Magazin (www.businessmagazin.ro), PubliMedia International a lansat in data de 11 ianuarie, un nou instrument informare : Newsletter-ul BUSINESS Magazin.

Contactul strans cu cititorii este o caracteristica fundamentala a demersului publicistic. Newsletter-ul BM este atat un instrument menit sa sporeasca interactivitatea cu cititorii revistei dar si o modalitate facila si rapida de informare a acestora.

Implementat in colaborare cu White Image-Loyalty Solutions, newsletter-ul va fi transmis saptamanal, miercuri.

Astfel, abonatii newsletter-ului BUSINESS Magazin vor primi prin intermediul postei electronice prezentari succinte ale articolelor publicate in revista, link-urile facilitandu-le acces-ul la analize detaliate, comentarii si tendinte din economie, finante, politica, societate, hi-tech, media & advertising, lifestyle, cultura si stiinta.

Pentru abonare la newsletterul BUSINESS Magazin accesati www.businessmagazin.ro.

BUSINESS Magazin

BUSINESS Magazin este prima revista saptamanala romaneasca de stiri, comentarii si tendinte de business care urmareste prezentarea unor informatii de specialitate intr-un format mai prietenos menit sa ajute cititorul sa inteleaga fenomene economice complexe si modul in care acestea ii pot afecta afacerea, domeniul de activitate sau locul de munca.

BUSINESS Magazin este editat de PubliMedia, Compania de Publishing a MediaPRO. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *