Kinodiseea

A fost dezvelita statuia primului bucurestean indraznet

Ieri seara, in Piata Universitatii

Echipa www.indraznestesitu.ro a montat ieri statuile primilor trei castigatori ai concursului de indrazneli derulat pe site. Cei trei castigatori ai primei editii au primit, pe langa premiul de 1000 de Euro*, cate o statuie, realizata dupa chipul si povestea lor si montata intr-un spatiu public in orasele lor de resedinta. Statuile vor putea fi admirate timp de o luna, dupa care castigatorii vor decide viitorul fiecareia dintre ele.

Incepand din 15 septembrie, utilizatorii site-ului si-au inscris indraznelile la cele trei categorii: filme, poze si povesti scrise. Dupa o selectie riguroasa a juriului, format din Laura Jambore (Brand Manager JOE), Bogdan Gheorghiu (Director de Creatie, Scala JWT) si Andi Moisescu, au fost desemnati cei trei castigatori ai primei editii. Skypici din Galati a castigat premiul pentru cel mai tare film cu o demonstratie de parkour. Faustocopi2 din Hunedoara a impresionat juriul cu povestea lui, profesorul de 65 de ani plecat in calatoria vietii sale. Kktoxic, bucuresteanul cu statuie in Piata Universitatii, a castigat cu cea mai tare poza, demonstrand ca dragostea ne face sa recurgem la cele mai neobisnuite gesturi.

“Am promis ca le facem statui eroilor nostri de zi cu zi si ne-am tinut de cuvant. Iata ca primii trei castigatori ai concursului de pe Indraznestesitu.ro isi pot admira propriile statui, ca si recunoastere a eroismului adevarat, pentru ca JOE isi propune sa-i incurajeze pe cei care au indraznit sa faca lucrurile diferit”, declara Laura Jambore, Brand Manager JOE.

Concursul de pe site continua pana la sfarsitul lunii decembrie. Inca noua castigatori ai urmatoarelor trei editii isi asteapta statuile. JOE ia astfel o initiativa in premiera in Romania, ridicand statui oamenilor obisnuiti, adevaratii eroi care supravietuiesc provocarilor de zi cu zi.

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *