Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A facut zob masina unor prieteni

Vezi prin ce a trecut Julia Jianu!

Julia Jianu a trecut de curând prin momente de tensiune maximă! Din cauza unei parcări neregulamentare vedeta s-a trezit cu maşina pe care o împrumutase de la un prieten făcută zob chiar sub ochii ei! Vezi ce s-a întâmplat într-o farsă spectaculoasă la “Plasa de stele”!

Îndrăgita cântăreaţă Julia Jianu a avut parte de o zi ca nicio alta. Pentru că maşina ei se afla în service, vedeta a împrumutat automobilul unui prieten pentru a merge la o întâlnire profesională. Ajunsă într-o parcare subterană, Julia a descoperit că nu avea niciun loc liber unde să lase maşina, însă, la indicaţiile unui angajat, a reuşit să rezolve problema. Ştiind maşina parcată corespunzător, Julia a plecat liniştită la întâlnire, însă la întoarcere a avut parte de un mare şoc.

Pentru această farsă de senzaţie, echipa de la “Plasa de stele” a mutat efectiv pereţii din loc! Astfel, Julia a descoperit că pereţii aflaţi lângă maşina ei erau în altă poziţie, că bloca trecerea şi că nu exista nicio soluţie să mute automobilul de acolo. Tensiunea a crescut şi mai mult odată cu apariţia unei ambulanţe şi mai apoi când s-a decis să se ridice maşina cu un utilaj special. În scurt timp, chiar sub ochii Juliei, automobilul a fost făcut zob!

Ce reacţii a avut vedeta şi cum a evoluat această farsă de senzaţie, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *