free download 78 travel guides written by experts

A+E Networks® UK îl numeşte pe Luke Duffy Ad Sales Vice President

Fost director de divizie la Channel 5, Luke Duffy va fi responsabil cu creşterea vânzărilor interne şi internaţionale

A+E Networks® UK anunţă astăzi numirea lui Luke Duffy în funcţia de Ad Sales Vice President, urmând să lucreze cu portofoliul de televiziuni (HISTORY™, Lifetime®, Crime + Investigation® şi H2®) din Marea Britanie şi din pieţele internaţionale. Duffy se alătură trustului global media din 14 martie 2016.

Ocupând anterior funcţia de Head of Trading la televiziunea britanică Channel 5 şi având o experienţă vastă în agenţii (Aegis, Starcom), Duffy va conduce echipa de vânzări de publicitate, cu sediul în Londra, a A+E Networks UK. Mandatul său are ca obiective atragerea veniturilor din spoturi publicitare şi nu numai, pentru televiziunile comerciale pe care le coordonează, în Marea Britanie, Benelux, România, Polonia şi Africa. Iniţierea vânzărilor pe noi pieţe va fi o prioritate pentru Duffy.


Duffy va gestiona relațiile actuale și viitoare cu agenţiile de vânzări ale A+E Networks din mai multe ţări, printre care Sky Media, RTL Netherlands, DSTV Media Sales (Africa), Polsat Media (Polonia) şi Transfer (Belgia). De asemenea, el va fi responsabil pentru campaniile pan-regionale de vânzări de publicitate.

Duffy îi va raporta lui Nicolas Eglau, Chief Operating Officer în cadrul A+E Networks UK şi General Manager pentru ţările nordice, Benelux şi CEEMEA.

 “Această numire este foarte importantă pentru A+E Networks UK. Vânzările de publicitate, în toate formele, vor susţine creşterea companiei noastre în viitor. Experiența vastă a lui Luke, atât în agenție, cât şi în televiziune, este foarte valoroasă şi ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele strategice pe toate piețele”, a declarat Nicolas Eglau.

“Aştept cu nerăbdare ca această nouă provocare să înceapă, alături de A+E Networks. Este o piaţă foarte dinamică și vreau să valorific cât mai multe oportunităţi pe canalele şi teritoriile A+E”, afirmă Luke Duffy.

Aceasta este cea mai recentă numire într-o poziţie de conducere în cadrul A+E Networks UK. Compania a anunţat săptămâna trecută ocuparea funcţiei de vicepreşedinte de operaţiuni de către Matt Westrup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *