metalshow

Spectacol la superlativ în cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent

Încă trei talente autentice intră în lupta pentru marele premiu

Românii au urmărit aseară spectacolul extraordinar de la Românii au talent, un show plin de culoare și creativitate și și-au ales următorii trei pretendenți la titlul de erou național.

Cea de-a doua semifinală LIVE a acestui sezon le-a adus telespectatorilor momente impresionante de beatbox, acrobație, dans, standu-up comedy, dans la bară mobilă, muzică de calitate, foarte multă emoție, pasiune și determinare. Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, au fost bucuroși să-i revadă pe concurenți, cărora le-au dat sfaturi utile sau i-au felicitat pentru evoluție, iar Smiley și Pavel Bartoș i-au încurajat pe toți direct de pe scena talentului.

Tot aseară, în urma voturilor publicului și deciziei juraților, Anisia Gafton, Nadia Buduruși și Florin Zgăvrdici împreună cu Constantin Bardan merg în finală și intră în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Jurații au ales și cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro – Anisia Gafton.

Cea de-a doua ediție LIVE a show-ului le-a adus românilor și două surprize. Andra a cântat alături de trupa sa cel mai nou single, Iubirea schimbă tot, iar foștii concurenți Românii au talent, membrii trupei Concertino, au adus pe scenă un moment complex de muzică și dans.

A doua semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:34, la nivel național, aproape 2.8 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:45, peste 4.1 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 16.7 puncte de rating și 42.7% share, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.9 puncte de rating și 10.1% share.

12 concurenți și momente spectaculoase

Andra Gogan a deschis cea de-a doua semifinală Românii au talent. Concurenta a realizat un moment complex, în care a cântat melodiile Cry me out și Hora din Moldova, dar a și dansat mai multe stiluri. A îmbinat step-ul cu streetdance-ul, vals-ul și dansul folcloric. ”Andra e foarte încântată de Andra! Dacă David o iubește și copiii o iubesc, înseamnă că este foarte talentată. Ai încercat tu singură să umpli toată scena asta. Felicitări!”, i-a spus Andra.

Remus Mihai a adus aseară beatbox-ul pe scena talentului. Concurentul a fost prezent atât pe scenă, cât și în led, realizând astfel un duel. În final a demonstrat că acest stil nu mai are niciun secret pentru el, dar a primit și sfaturi utile din partea juraților, pentru a reuși un moment perfect. ”Ai viteză, fără discuție. Și cred că stai bine și la capitolul respirație.”, i-a spus Andi.

Florin Zgăvârdici a demonstrat încă o dată că tinerețea nu are vârstă. Concurentul a cântat, acompaniat la pian de către Constantin Bardan, o satiră muzicală, Sughițul. Cei doi au creat o atmosferă minunată, au spus o poveste frumoasă de iubire, iar la final le-au dedicat câteva versuri și lui Smiley și Pavel. Încântată de reprezentația de pe scenă și de prezența domnului Zgăvârdici, Mihaela a spus: ”Sunteți un bărbat pe cinste, care mă emoționează!”

Spectacolul a mers mai departe cu Roro, care a executat câteva acrobații extrem de dificile și a dus o luptă pe scenă cu câțiva zombie. Cu toate că a avut momente de ezitare, a realizat un număr plin de forță și i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. Încântată de curajul lui Roro, Mihaela i-a spus: ”Admir munca ta, apreciez efortul tău. Îmi place genul acesta de spectacol.”.

Micuțul Eduard Stoica și-a dorit să le facă tuturor pielea de găină și a reușit. A cântat melodia România și a demonstrat că are o voce extrem de puternică și plină de emoție. Glasul său a cucerit-o pe Andra, care i-a spus la final: ”Mi-e mai mare dragul să ascult o voce așa curată de copil, care a ales o melodie foarte grea.”.

Lucia Băduț a adus un cadru din Vrăjitorul din Oz pe scena de la Românii au talent și a cântat melodia Somewhere over the rainbow. Lucia a realizat un moment magic, fiind ajutată de câțiva dansatori din baletul PRO și de un decor desprins din poveste. Vocea sa caldă și plină de gingășie i-a bucurat pe toți cei din sală. ”Sper, draga mea, să adâncești emoția, în special în sufletele celor care nu te-au văzut prima dată.”, a spus Florin Călinescu.

Cei doi membri ai trupei HHF (Hip-hop Ferentari) au cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, cu un mesaj puternic, emoționant, pe care l-au transmis perfect. Astfel au demonstrat că au evoluat din etapa preselecțiilor și că locul lor este pe scenă. ”Eu cred că hip-hop-ul are și latura asta de emoție.”, a spus Andi, încântat de reprezentația concurenților.

Ionuț Scripcaru și-a continuat povestea la Românii au talent. El a cântat la pianină Moonlight Sonata de Beethoven și a făcut un adevărat spectacol, care i-a bucurat pe toți cei prezenți în sală, iar pe Florin l-a determinat să compună câteva versuri: ”Câte stele sunt pe cer/ Toate pân’ la ziuă pier/ Numai una, cea măiastră/ Stă acum în fața noastră.”.

Anisia Gafton a produs hohote de râs în sală și la masa juriului. Concurenta, plină de carismă, a creat un număr de stand-up comedy extrem de amuzant, care a fost răsplătit cu ropote de aplauze și felicitări. Chiar dacă a fost singură pe scenă, a interacționat perfect cu jurații, dar și cu Smiley și Pavel, reușind să-i cucerească. ”Ești frumoasă, ești deșteaptă, ești faină de tot! Măi fată, ești o minune!”, i-a spus Mihaela.

Membrii ansamblului Romafest au făcut o demonstrație spectaculoasă de percuție corporală. Cei patru concurenți au avut mișcări energice și au arătat că sunt foarte talentați și că pot concura cu succes orice mare dansator de step. ”A fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Românii au talent. Au fost sincronizare și talent nativ la voi.”, le-a spus Andi.

Robert Frățilă a plutit pe scenă atunci când și-a prezentat momentul de dans contemporan. A adus emoție, sensibilitate și a spus o poveste de dragoste prin intermediul dansului. Jurații l-au felicitat la final, iar Andra i-a spus: ”Foarte frumos dansezi, foarte frumos spui povești! Tare talentat!”.

Nadia Buduruși a adus pe scenă un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminină și senzuală, iar elementele executate la bara mobilă au dus acest sport la rang de artă de înaltă ținută. Talentul Nadiei a fost apreciat de toți cei din sală, iar Florin Călinescu s-a ridicat în picioare la final și i-a spus: ”Du-te mai repede și du-ne mai repede la olimpiadă! Ești bono de tot, apropo de melodia aleasă.”.

Aseară, Anisia Gafton a fost preferata publicului, care, în urma voturilor, a trimis-o în marea finală. ”E extraordinar! Nu mă așteptam. Credeam că sunt nominalizată doar la originalitate, dar am luat și locul întâi în seara asta. Sunt mască, dar nu se vede, dar sunt mască!”, a spus Anisia plină de emoții.

Nadia Buduruși s-a clasat pe locul doi în voturile publicului și merge și ea în finală. În momentul în care a aflat rezultatul, Nadiei nu i-a venit să creadă și a spus cu lacrimi în ochi: ”Mi s-a realizat un vis la care nu îndrăzneam să visez. Pentru mine, era un vis realizat că am ajuns în semifinală și nu îndrăzneam să mă gândesc la finală. Simt că mi-au fost răsplătiți toți anii de muncă.”.

Cel de-al treilea finalist a fost ales de către cei patru jurați, care au avut de ales între două momente emoționante: interpretarea impecabilă la pianină a lui Ionuț Scripcaru și satira muzicală a lui Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan. Dacă decizia lui Florin a fost Ionuț, Andi, Mihaela și Andra au votat pentru Florin Zgăvârdici, care merge în finală alături de colegul său, Constantin. ”Sunt foarte fericit! Când am plecat în acest concurs, nu m-am gândit la nimic, nu m-am gândit la bani, mi-am dorit să ajung în finală. Am primit felicitări de la multă lume, chiar și din străinătate.”, a declarat Florin Zgăvârdici.

Creativitatea, originalitatea, emoția, forța, pasiunea, umorul și energia au fost elemente ale show-ului din cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent. A fost o seară incredibilă, cu 12 concurenți care au prezentat momente de excepție și cu multe surprize.

Vinerea viitoare, de la 20:30, românii sunt aşteptaţi să-şi susţină eroii şi să-şi voteze favoriţii pentru titlul de erou naţional, numai la PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *