free download 78 travel guides written by experts

A doua etapa a proiectului CSR “Curat Romania 2014” a continuat si pe 4 octombrie

Urmand modelul primei editii, in 2014, actiunea CURAT Romania s-a desfasurat in doua etape. Astfel, daca pe 20 septembrie, angajatii Piraeus Bank au fost insotiti de Brigada de Voluntari (BGV), pe 4 octombrie angajatilor Piraeus Bank li s-au alaturat si 35 de elevi, parinti si profesori de la Scoala Gimnaziala Alexandru Costescu.

Intalnirea a avut loc in Parcul Izvor, dar cei peste 100 de voluntari ai CURAT Romania, au acoperit zone cheie din cele 6 sectoare ale capitalei: Parcul Lacul Morii, zona Lacului Vacaresti, Salajan, Parcul Crangasi, Calea Giulesti, Bucur-Obor.

Pentru efortul sustinut, toti voluntarii CURAT Romania au primit diplome de participare. Aprecierea implicarii acestora nu se opreste aici, urmand ca, prin tragere la sorti, doi membri din echipa care a reusit sa stranga cei mai multi participanti, sa fie premiati cu o excursie la munte sau la mare, oferita de Go Travel.

Pagina de Facebook Curaj Romania a fost locul “de intalnire” pentru toti cei care au dorit sa participe sau sa incurajeze aceasta initiativa.

CURAT Romania a demonstrat si in 2014, ca atata vreme cat exista obiective comune – un mediu inconjurator mai sanatos, si dorinta de a da un exemplu comunitatii, convingand cat mai multi oameni sa se implice activ in a face o schimbare – rezultatele vin in mod fireasc.

Aceasta actiune de ecologizare a Bucurestiului a condus la colectarea a peste 5 tone de gunoaie si a adunat peste 100 de voluntari. Succesul de care se bucura fiecare editie confirma dorinta romanilor de a face o diferenta in comunitatea in care traiesc, precum si angajamentul Piraeus Bank Romania de a avea o capitala curata prin implicarea activa in proiecte de mediu.

“Atat comunitatea formata pe pagina de Facebook, Curaj Romania, cat si comunitatea din offline care s-a implicat activ in cea de-a doua editie CURAT Romania, confirma, inca o data, eforturile intregii echipe implicate in acest proiect, precum si dorinta romanilor de a face o schimbare si de a fi un exemplu pentru ceilalti. Actiunea CURAT Romania face parte din directia de CSR a bancii si aceasta a II-a editie confirma dorinta noastra de a ne implica in viata comunitatii.” a declarat Raluca Elis Barbu, Social Media Coordinator in cadrul Piraeus Bank Romania.

“Ma bucur sa vad ca si anul acesta am reusit sa avem alaturi de noi oameni dornici sa faca o schimbare si sa ni se alature in aceasta initiativa. Incurajarile de pe pagina de Facebook, numarul mare de voluntari, precum si rezultatele, ne determina sa muncim si mai mult pentru urmatoarea editie CURAT Romania 2015” a declarat Andreea Popescu, Account Executive in cadrul Momobi.

“Acesta este al doilea an in care Go Travel sustine proiectul CURAT ROMANIA si nu putem sa nu observam ca a crescut de la un an la altul. Este admirabil cum in jurul unui obiectiv atat de frumos se poate construi o comunitate de oameni hotarati sa schimbe fata orasului lor. Astfel de actiuni contribuie la schimbarea Bucurestiului intr-o capitala europeana de care sa fim mandri.” a declarat Anca Acatrinei, Marketing Assistant in cadrul Go Travel.

La acest proiect au participat:

Din partea Piraeus Bank Romania:
Carmen Oprisescu- Marketing Manager
Raluca-Elis Barbu- Social Media Coordinator

Din partea MSPS/Momobi:
Alina Pilă – Project Manager & Senior Account Manager
Andreea Popescu – Account Executive
Mihai Pilă – Web Developer
Liviu Cristache – BTL Implementation Manager
Aaron Balazs – Art Director
Alexandra Caraulani – Senior Copywriter

Din partea Brigada de Voluntari:
Ștefan Vlăduț – Coordinator voluntari

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *