metalshow

A doua editie Frenchmania alaturi de Keo, Cornel Ilie, Bodo si Dorian Popa

Keo ne invita la a doua editie Frenchmania, o actiune culturala initiata de artist si sprijinita de Institutul Cultural Francez.

Astfel, maine, 8 decembrie, la cinematograful Elvire Popesco, incepand cu ora 20:00, vom putea lua parte la un spectacol 100% live de celebrare a muzicii franceze alaturi de Keo si invitatii sai speciali, Bodo (Proconsul), Dorian Popa si Cornel Ilie (Vunk). Intregul eveniment va fi prezentat de carismatica Teo Trandafir.

Mai mult decat atat, editia a doua Frenchmania se va bucura si de un moment cu adevarat deosebit, in care Keo va fi acompaniat la pian de ambasadorul Frantei la Bucuresti, Excelenta Sa Domnul François Saint-Paul.

Frenchmania a avut parte de o reactie excelenta inca de la prima editie, desfasurata pe 30 septembrie, cand cinematograful Elvire Popesco a fost neincapator. Atunci au fost readuse la viata piese clasice din muzica franceza gratie interpretarilor unor artiste precum Alexandra Ungureanu, Lora sau Paula Seling, totul culminand cu aparitia pe scena a lui Keo care a cantat versiunea franceza a hitului care l-a conscrat, "Azi vii, maine pleci".

Biletele pentru Frenchmania sunt disponibile, in numar limitat, aici: https://eventbook.ro/music/frenchmania.

Keo a lansat saptamana trecuta un nou single, "Cand tu nu esti", extras de pe albumul "Liber", o piesa dedicata tuturor celor au pierdut pe cineva drag.

Foto: Frenchmania

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *