metalshow

1.800 de sportivi din peste 12 ţări au luat startul la cea de-a doua ediţie a Maratonului Internaţional Braşov

Vladimir Drăghia a terminat cursa pe locul 21 în clasamentul general, dintre cei 300 de sportivi care au luat startul

Peste 1.800 de sportivi din peste 12 ţări au luat startul la cea de-a doua ediţie a Maratonului Internaţional Braşov organizat de către Asociaţiile Şapte Scări și Smart Atletic.

Herbalife România, Partenerul Oficial în Nutriţie al Maratonului Internaţional Braşov, a oferit concurenţilor,  pe tot parcursul cursei, peste 1500 de batoane Formula 1 Express și peste 1500 de pliculețe din băutura hipotonică Hydrate din gama H24.

Vladimir Drăghia a terminat proba de 10 km în  45 de minute, clasându-se pe locul 21 în clasamentul general, dintre cei  300 sportivi înscrişi. La categoria de vârstă 18-34 de ani, Vladimir a terminat cursa pe locul 13. Mai multe rezultate pot fi găsite aici //maratonulbrasov.ro/rezultate2016.


Vladimir consideră Maratonul Internaţional Braşov o etapă pregătitoare pentru evenimentul de triatlon Herbalife TriChallenge ce va avea loc tot la Braşov în data de 3 iulie şi pentru care se antrenează deja de mai bine de două luni de zile. Ciprian Bălănescu, campion naţional la triatlon şi duatlon, alături de echipa Herbalife, l-au susţinut pe Vladimir oferindu-i, pe lângă programul de antrenament personalizat, nutriţia necesară pentru antrenamentele intense.

Distanţele parcurse la Maratonul Internaţional Braşov au fost: 42,195 km, maraton ştafetă – în echipă de câte 4 persoane; semimaraton – 21,097 km, cros 10 km, cros 5 km şi curse pentru copiii cu vârste între 4 – 14 ani (de la 500m pana la 1km, în funcţie de categoria de vârstă).

Herbalife promoveavă un stil de viaţă sănătos care include nutriţie corespunzătoare şi echilibrată, mişcare făcută în mod regulat, odihnă şi relaxare. Un program echilibrat din punct de vedere alimentar trebuie să ofere o combinaţie echilibrată de calorii, vitamine, minerale, proteine, carbohidraţi buni şi fibre. Portofoliul de produse Herbalife, ce include shake-ul și batonul Formula 1 (înlocuitoare de masă), gustări sănătoase (boabe de soia, batoane proteice), ceai, băutura concentrată de aloe mango precum şi gama H24, o gamă completă de suplimente nutritive pentru energie şi fitness, care oferă soluţii adepţilor unui stil de viaţă activ.

“Hidratarea are un rol esențial în timpul curselor de alergare, deoarece este important să ne refacem cât mai repede rezervele de sodiu, potasiu, calciu şi magneziu pierdute prin transpiraţie, de aceea recomandăm consumul băuturilor hipotonice. De asemenea, pentru refacerea după efort este important sa consumăm produse de nutriție care oferă o combinație optimă de proteine, vitamine şi minerale”, menționează  Dr. Corina Zugravu, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

La standul special Herbalife, amplasat Piaţa Sfatului, Membrii Herbalife au oferit sfaturi personalizate de nutriţie și băuturi de hidratare tuturor celor prezenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *