free download 78 travel guides written by experts

A doua editie a Festivalului LEGO® se desfasoara in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace CotroceniAFI Palace Cotroceni găzduiește pentru al doilea an consecutiv Festivalul LEGO® în România.

Evenimentul se desfășoară sub forma unei expoziții unice, în incinta centrului comercial fiind amplasate zeci de figurine uriașe, construite în întregime din piese LEGO®.

Printre exponatele aceste ediții, iubitorii brandului LEGO® pot admira figurine ce înfățișează personaje celebre, precum Charlie Chaplin, Mr. Bean, Dragonul Verde, Broscuța DUPLO, personaje Star Wars: Yoda, Darth Vader, C3PO, Clone Trooper, plus altele ce întregesc lista de modele marca LEGO®

Prima ediție a Festivalui LEGO® în România a fost organizată în 2014, cu ocazia aniversării de cinci ani a centrului comercial și a avut un real succes în rândul vizitatorilor.

„Ne bucurăm să găzduim Festivalul LEGO® pentru a doua oară în România. Universul creat de aceste jucării este nelimitat și fascinant, de aceea figurinele din cadrul expoziției sunt cu adevărat impresionante. În activitatea noastră, ne concentrăm pe crearea unui ambient cât mai plăcut și divers în cadrul AFI Palace Cotroceni. De-a lungul timpului, am înțeles că este foarte important să oferi clienților o experiență cât mai autentică atunci când vine vorba de shopping sau petrecerea timpului liber.”, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.
A doua ediție a Festivalului LEGO® se desfășoară în cadrul campaniei aniversare de 6 ani a centrului comercial. Ziua AFI Palace Cotroceni are loc pe 1 Decembrie, anul acesta activitățile pregătite cu această ocazie aflându-se sub egida tradiției și a și valorilor autentic românești. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru a-și răsplăti clienții, inclusiv tradiționala tombolă aniversară în cadrul căreia sunt puse la bătaie premii substanțiale.

Festivalul LEGO®

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *