free download 78 travel guides written by experts

A doua editie a Expo Jobs Bucovina luata cu asalt de peste 1200 de vizitatori

Peste 1200 de persoane au vizitat cea de a doua editie a celui mai mare targ de locuri de munca din Suceava – Expo Jobs Bucovina.

Evenimentul, organizat la Camera de Comert si Industrie Suceava, a reunit peste 25 dintre cele mai importante companii, care au oferit peste 90 de locuri de munca atat din tara cat si din strainatate. Dintre ele putem enumera: Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurari, Continental Hotels, Centrul de Cariera Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Tiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala si multe altele.

Cea de a doua editie a Expo Jobs Bucovina a fost organizata de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Shopping City Suceava, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Suceava, Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava si Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava, si a putut fi vizitata in perioada 27 – 28 iunie 2012, intre orele 09:00 – 18:00.

“Consideram ca cea de a doua editie a Expo Jobs Bucovina si-a atins obiectivul propus, si anume acela de a pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a ofertei de locuri de munca disponibile, precum si participantilor un numar cat mai mare de potentiali candidati pentru posturile oferite de catre acestia. In urma chestionarii participantilor ofertanti de locuri de munca, un numar de peste 90% dintre acestia si-au exprimat dorinta de a participa si la urmatoarea editie, ceea ce ne bucura si ne obliga in acelasi timp sa realizam si pe viitor astfel de manifestari, acest eveniment promovand in acelasi timp si portalul locurilor de munca de pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Suceava – www.ccisv.ro/jobs. Nu in ultimul rand dorim sa multumim partenerilor nostri in organizarea acestul eveniment, partenerilor media, participantilor si vizitatorilor acestui eveniment”, a declarat Lucian Gheorghiu, Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *