free download 78 travel guides written by experts

Divertiland găzduiește cea de-a doua ediție a Campionatului Național de Volei pe Plajă împreună cu Federația Română de Volei

Cel mai mare parc acvatic de distracții din România continuă seria de inițiative prin care încurajează sportul în aer liber. În perioada 28 iunie – 1 iulie, Divertiland Water Park va găzdui cea de-a doua ediție a Campionatului de Volei pe Plajă organizat de Federația Română de Volei, pentru cadeți cu vârste de până la 15 ani.

Divertiland propune vizitatorilor săi o nouă variantă de petrecere a timpului liber, găzduind campionate de volei pe plajă și organizând diverse evenimente estivale, unice în București. Timp de patru zile, 48 de echipe de jucători vor participa la cea mai așteptată competiție de volei a verii, 40 feminine și 8 echipe masculine.


Meciurile se vor desfășura pe una dintre cele mai întinse suprafețe de plajă din București, cu peste 8.000 de m2 de nisip fin special pentru activitățile sportive. Iubitorii de volei pe plajă au, astfel, încă un motiv să treacă pragul Divertiland, o destinație de vară all-inclusive, unde se pot organiza meciuri de volei pe plajă, pentru jucători amatori și profesioniști.

“Odată cu găzduirea Campionatului Național de Volei pe plajă, reluăm angajamentul de a oferi pasionaților de activități în aer liber o ofertă cât mai diversificată de petrecere a timpului liber. Inițiativa continuă seria de acțiuni sportive în care echipa Divertiland este implicată anual, competiții de surf, dar și competiții naționale și internaționale de triatlon cu realizări importante de fiecare dată”, a declarat  Alejandro Poulakis, CEO Divertiland.

Divertiland este în prezent o locație ce permite activități diversificate deservind un spectru larg de clienți din București și zonele învecinate. Vizitatorii parcului au la dispoziție cel mai mare spațiu de distracție de vară din București, cu peste 40 hectare cu cele mai multe piscine, zone cu nisip, tobogane, baruri și restaurante.

Parcul de distracții a dat startul sezonului estival 2016 la începutul lunii iunie, prin inaugurarea “Super Paradise”, cea mai nouă zonă de distracție a parcului. Vizitatorii sunt invitați să încerce piscina olimpică și zona lounge cu servicii VIP. De asemenea, aceștia se pot bucura de 22 de tobogane spectaculoase, două piscine noi, 11 restaurante, trei zone pentru copii și cinci baruri. Parcul dispune, de asemenea, de plajă cu nisip și de prima piscină cu valuri din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *