free download 78 travel guides written by experts

A dansat si a cantat live cu un sarpe de 50 de kg in brate

Andreea Bãlan a smuls ropote de aplauze imitând-o pe Britney Spears

Muzicã de excepţie, coregrafii uimitoare şi transformãri de senzaţie la startul celui mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. Andreea Bãlan a intrat în pielea lui Briney Spears şi a dansat şi a cântat live cu un şarpe imens în braţe. Din coregrafia Andreei nu au lipsit nici prizele înalte, care au fãcut deliciul telespectatorilor.

Cel mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!” a luat startul în aceastã searã la Antena 1. Pe scena supershow-ului au strãlucit în aceastã searã personaje celebre din industria muzicalã internaţionalã. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile au acceptat provocarea Antena 1 de a face parte din cel mai nou transforming show, “Te cunosc de undeva!”, iar prestaţia lor din aceastã searã a fost una de excepţie.

Andreea Bãlan a pãrãsit pentru scurt timp masa juriului şi a intrat în pielea unei alte blonde celebre, Britney Spears. Interpretând live piesa „I am a slave for you”, Andreea a dansat cu un şarpe imens în braţe, iar din coregrafia sa nu au lipsit nici prizele înalte. „Nu mi-a fost deloc uşor sã ţin şarpele: avea peste 2 metri şi jumãtate şi era foarte greu, poate mai greu decât mine. Nu mi-a fost fricã, însã încercam sã mã concentrez sã nu apropii mâinile, pentru cã astfel şarpele s-ar fi încolãcit în jurul meu!” a declarat Andreea.

Invitatul special al primei ediţii „Te cunosc de undeva!” este carismaticul prezentator al emisiunii „În gura presei” Mircea Badea. Într-o ipostazã în care nu a mai fost vãzut vreodatã, Mircea Badea va face super show pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ce invitat surprizã le rezervã telespectatorilor cea de-a doua ediţie a super show-ului „Te cunosc de undeva!”, rãmâne de vãzut sâmbãta viitoare, de la 20:20, la Antena 1.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *