metalshow

A cincea saptamana de StudentFilmWeekend aduce din nou filmele bune la malul marii

StudentFilmWeekend, proiectii gratuite de film box office, pregateste noi surprize pentru amatorii de film de la malul marii. Dupa al patrulea weekend incendiar, in care peste 1 000 de spectatori au vizionat productii de succes ale anului 2009, organizatorii readuc la Costinesti, in Piateta Radio Vacanta, personajele fantastice de pe Pandora, sarmul lui John Travolta, zambetul marca Robin Williams si interpretarea unica a lui Robert Downey Jr. StudentFilmWeekend a inceput pe 23 iulie si se va incheia pe 29 august. Proiectiile au loc in Piateta Radio Vacanta, aflata langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.

Weekendul trecut a fost incendiar la propriu si la figurat pentru cei aflati pe litoral. Dupa canicula din timpul zilei, spectatorii care au vizionat filmele oferite de StudentFilmWeekend au experimentat emotii puternice si au uitat pentru cateva ore unde se afla. Lumea fantastica imaginata de James Cameron s-a bucurat si de data aceasta de prezenta record. Aproximativ 500 de spectatori s-au aratat dornici sa simta aerul proaspat al unei lumi minunate, populate de creaturi de basm si de localnici albastri, care pun sufletul inainte de orice. Nici detectivul legendar Holmes, intruchipat de Robert Downey Jr. si completat de loialul sau ajutor Watson, in interpretarea lui Jude Law, nu a fost ocolit de public. Eterna lupta dintre sexe si atractia dintre firile total opuse ale personajelor interpretate de Katherine Heigl si Gerard Butler au facut deliciul spectatorilor, care au tinut sa afle adevarul despre sentimentele dintre un barbat si o femeie. Concursurile cu premii oferite de catre parteneri au pigmentat si de aceasta data evenimentul, fiind un important punct de atractie.

Asa cum s-a anuntat cu 3 saptamani in urma, studentii sunt invitati sa participe la concursul “Cel mai tare viral”, initiat de StudentBank.ro powered by Raiffeisen Bank. Participantii trebuie sa realizeze un filmulet de maxim 3 minute, sa se inregistreze pe www.studentfilmweekend.ro in perioada 1 – 31 august si sa posteze filmuletul pe pagina FaceBook a StudentBank intre 1 si 7 septembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe 15 septembrie. La concurs pot participa doar persoanele care detin calitatea de studenti in anul universitar 2009 – 2010.

Doritorii pot urmari intregul program al evenimentului pe www.studentfilmweekend.ro. Intrarea este libera, dar rezervata persoanelor peste 18 ani! Evenimentul este organizat cu aprobarea Biroului de Turism pentru Tineret (BTT), in parteneriat cu Primaria Costinesti si cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s, StudentBank.ro – powered by Raiffeisen Bank si Romtelecom.

Evenimentul isi pastreaza puternica amprenta educationala, legata de stilul de viata al studentilor. Campania „Afla-ti echilibrul!” a fost si weekendul trecut alaturi de tinerii din Costinesti si a oferit premii pentru cei care stiu cum sa se distreze fara a consuma alcool in exces.

Ursus Breweries a decis sa se alature initiativei StudentFilmWeekend din dorinta de a le arata tinerilor ca berea consumata cu masura poate contribui la momentele placute din viata lor. Prin actiunile campaniei “Afla-ti echilibrul!”, Ursus Breweries va vorbi participantilor la eveniment despre implicatiile consumului de alcool. Lansata odata cu website-ul www.desprealcool.ro, rolul campaniei “Afla-ti echilibrul!” este de a transmite un mesaj de responsabilizare tuturor tinerilor care asorteaza o bere racoroasa unei zile calduroase, in compania prietenilor.

Incepand de vineri (20 auguts) pana duminica (22 august), tinerii vor putea viziona alte filme de box office in Piateta Radio Vacanta, incepand cu ora 21.30.

Evenimentul este organizat de Media Image Factory si CharityGift.ro cu aprobarea Biroului de Turism pentru tineret (BTT) si in parteneriat cu Primaria Costinesti, cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s, StudentBank.ro – powered by Raiffeisen Bank si Romtelecom.

Partener media principal Kiss Fm. Parteneri media: Adevarul de Seara Constanta, Constanta TV, Zile si Nopti, Constanteanul.com, Studentie.ro, RegieLive.ro, OnlineStudent.ro, Metropotam.ro, 9am.ro, PresainBlugi.ro, Port.ro, Roportal.ro, Stiridebine.ro si Bucuresteni.ro.

Bucuresti, 18.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *