Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A avut Niels Schnecker activitate de spion?

Astăzi, vezi ce dezvăluiri a făcut la Te pui cu blondele!

Astăzi, de la 20.20, “Te pui cu blondele” revine cu o nouă ediţie şi doi invitaţi de excepţie. Victor Ciutacu şi Niels Schnecker fac front comun împotriva armatei de blonde. Ţintă a numeroaselor curiozităţi ale blondelor, Niels Schnecker va avea parte la Negru în emisiune de un adevărat bombardament cu întrebări îndrăzneţe. Pentru că are cinci cetăţenii, una dintre domnişoare a dorit să ştie în care dintre ţări a fost spion.

Atacul blondelor cu fel de fel de întrebări picante nu s-a oprit însă aici. Şi de această dată, armatei lor li s-a alăturat Ane Marie Savu, aleasa burlacului Edward Popescu Strohlen şi mai nou, parte din echipa „Meşter-eşti”, program difuzat de Antena 1. Ane Marie i-a adresat o întrebare tot lui Niels Schnecker, observând un inel deosebit pe mâna lui şi dorind să afle care este povestea din spatele acestui obiect.

Ca răspuns la curiozităţile domnişoarelor, cei doi invitaţi au făcut fel de fel de dezvăluiri. Niels Schnecker a vorbit despre nunta lui, anul aceasta împlinind 10 ani de căsătorie. Invitatul lui Negru a povestit despre peripeţiile prin care au trecut, cei doi ajungând să se căsătorească într-o biserică anglicană deşi el este evreu, iar soţia creştin orotodoxă.

Ce alte dezvăluiri au mai făcut Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *