A avut loc la Teatrul Masca premiera “Oglinda”

Sambata seara, intr-un decor special pregatit pentru aceasta piesa, a avut loc la Teatrul Masca premiera  “Oglinda” – un spectacol dupa Valeri Briusov in scenariul si regia lui Mihai Malaimare.

“A fost o seara minunata, in care a domnit o atmosfera prieteneasca, poate si datorita faptului ca i-am avut alaturi pe cei mai apropiati colaboratori ai Teatrului Masca. M-am bucurat sa constat interesul publicului pentru acest spectacol si pentru aceasta civilizatie total diferita, cum este cea ruseasca “, declara Mihai Malaimare – directorul Teatrului Masca. In acordurile muzicii traditionale rusesti si pe ritmuri de cazacioc spectatorii au descoperit in Oglinda cealalta fata a Ei – femeia matura care isi asuma gestul de a privi in oglinda vremii amintiri, esecuri, indoieli.

Dincolo de luciul oglinzii ea vede o intreaga lume, populata  de propriile ei imagini. Se vede pe sine copila fiind, adolescenta, in momente nefericite si aspre ale vietii ei.
   
Intr-o zi are impresia ca imaginea reflectata este acea a unei alte femei, cu care lupta, de care este invinsa, pe care o invinge si impreuna cu care ramane sa traiasca intreaga viata intr-un ospiciu. Personajele lumii ospiciului sunt fabuloase, iar povestile pe care le spun in felul lor sunt  cutremurator de frumoase.
   
O poveste despre feminitate, despre dragoste, despre prietenie, despre o lume ascunsa privirilor, despre fantastica, fascinanta putere a OGLINZII.

Un spectacol recomandat de: VreauCredit.ro
Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, RoSMS.ro, Casia Communications
Parteneri media: Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, IDieta, PRwave, acasa.ro.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *