Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A aparut numarul de decembrie 2007 al revistei Tango

Andreea Marin Banica

Lucruri trasnite
Zilele trecute, mi-am desenat pe burtica doi ochi veseli, un nasuc si o gura rizind si a fost un moment copilaresc si tandru, de buna dispozitie. L-am surprins intr-o fotografie de neuitat. Poate banal pentru altii, de neuitat insa pentru mine.
 
Anul 2007
2007 ramine negresit cel mai fericit an din viata mea de pina acum. 2008 imi doresc sa fie anul in care sa tin la piept o fetita sanatoasa si voioasa. Pentru ca la Craciunul urmator sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru o noua minune. Poesis

Eugen Baboi:
La Cenaclul Flacara cintam pe texte de Zaharia Stancu si asta nu se incadra in politica Cenaclului si era mai greu sa rezisti in conditiile astea.
Am avut o singura incercare de colaborare cu Adrian Paunescu. Nu ca n-ar avea versuri bune, dimpotriva, avea versuri foarte interesante, dar uneori nu erau chiar asa de ofertante pentru ceea ce cintam noi.
 
Marius Batu:
Nu am o casa, stau cu chirie. Nu mi se pare normal. Dar nu traim intr-un sistem coerent, pot eu sa zic ca traiesc din muzica si ca am un trai decent, nu zic ca nu-l am, dar ar trebui sa am o casa si mai stiu eu ce…
 
Iuliana Marciuc
Mi-am dorit foarte mult un copil pentru mine si, sigur, si pentru barbatul pe care-l iubesc. Si a fost o decizie in care eu am fost incurajata, dovada ca si acum tatal copilului se ocupa de noi, are grija si face eforturi sa stea cit mai mult timp cu noi.
Mergem nu numai in parc, chiar si in vacante! Sigur ca mi-as dori mai mult, dar prefer sa oprim discutia aici. (…) Copilul poarta numele tatalui lui.
 
Tora Vasilescu
Abia intrasem la Facultate, eram anul intii, ce puteam sa fac eu cu un copil atunci?! M-am dus pe undeva, la o moasa, care mi-a facut avort fara anestezie, m-am intors a doua zi cu trenul, usurata psihic ca am scapat de ceva atit de… E atit de greu de vorbit despre aceste lucruri! Pentru ca avortul inseamna sa faci o crima, mai ales ca sarcina era destul de mare, dar atunci nu realizam asta.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *