free download 78 travel guides written by experts

A aparut Event Bazar – numarul de februarie

Event Bazar, in februarie, un numar plin de incredere, asa cum se si cuvine de altfel la inceput de an.

Un an in care creativii vor trebui sa fie mai…creativi ca oricand, iar organizatorii de evenimente sa depaseasca greutatile crizei prin proiecte inteligente, adaptate unor bugete reduse.

Pentru asta, am stat de vorba cu Amalia Nastase si Razvan Vasilescu despre tanara lor agentie, Eventures Concept Solutions. Un interviu plin de incredere si o sedinta foto de exceptie! Am fost martorii a doua lansari de carte pline de succes  – la Editura Polirom. Intr-o aglomeratie de zile mari, diva Mihaela Radulescu ne-a dat “Niste raspunsuri” la Targul de Carte Gaudeamus, iar Ovidiu Buta si Adina Nanu ne-au invitat la o petrecere dandy, sa ne arate ce inseamna stilul si clasa la “Barbatul si moda”.

Am ajuns pana in Dubai la lansarea Burj Khalifa, cea mai inalta cladire de pe planeta, cu Rita Muresan, dupa ce ne-am distrat la Craciunul organizat pentru prieteni la ea acasa
iar vecinii nostri din Ungaria, ne-au povestit despre Extreme Events si evenimentele lor.

Despre Romanian Wedding Academy,  Festivalul Pomana Porcului, petreceri cu masca, nunti in tendinte, fotograful de eveniment, New Montana si mule alte subiecte interesante si extrem de importante pentru organizatorii de evenimente si toti cei interesati de domeniul evenimentelor, veti citi in numarul din februarie al revistei Event Bazar.

Tot in numarul din februarie a revistei, te invitam sa participi la concursul:
Cel mai frumos moment BTL pentru un Valentine`s Day! – inscrierile la concurs@eventbazar.ro, iar EVENT BAZAR si AVON, te premiaza cu: setul pentru ea 5 buc: Apa de Toaleta Eternal Magic + Deodorant cu bila Eternal Magic si Setul pentru el 5 buc: Apa de toaleta Signature + …Deodorant cu bila Signature!

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *