free download 78 travel guides written by experts

A aparut AutoExpert de aprilie

Editia de aprilie cuprinde o avalansa de vedete auto, care mai de care mai atragatoare. Deschidem lista cu “bijuteria” rosie Jaguar XKR cu ai sai 510 CP , continuam in forta cu “voluptoasele” BMW X3, GLK, Freelander si XC 6, intra in atentia noastra “excentrica” Panamera – un 911 cu patru portiere, luam cele doua “sportive” Evo9 ale lui Giui Stefan Junior si descindem la evenimentul organizat de myMINI.ro.

Cateva dintre subiectele pe care le recomandam:
Interviu:
Jeffrey Guyton, Presedinte Mazda Europe – vorbeste despre cum a reusit Mazda sa depaseasca cu suces criza acestei perioade. Vincent Rambaut, Director General Peugeot – despre cresterea globala inregistrata de Peugeot si cateva dintre secretele succesului.

Teste:
Opel Antara facelift condus in Austria – designul nou pentru faruri, spoiler si grila calandrului reusesc sa contureze o imagine mai matura si mai impunatoare pentru un model care oricum se bucura de un aspect atractiv.

Opel Corsa upgrade condus in Austria – la exterior, modificari estetice destul de evidente in special in partea frontala; in interior, s-au folosit materiale noi, de calitate superioara, pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare pentru pasageri.

Jaguar XKR condus in Romania – o “bijuterie” ce reprezinta etalonul calitatii si al bunului gust, adresandu-se cu preponderenta persoanelor sofisticate.

Porsche Panamera condus in Romania – aspect excentric, senzatie de sportivitate, un partener de drum minunat in calatoriile lungi.

Test comparativ:
BMW X3 vs. Mercedes-Benz GLK vs. Land Rover Freekander 2 vs. Volvo XC60 – cele mai dinamice si mai competitive SUV-uri premium de talie medie de pe piata.

Ecologie:
Nissan Leaf – compacta corecta, ca dimensiuni si proportii, in care incap cinci persoane; portbagaj decent de 330 de litri; spatiu serisit, ergonomic, care atrage prin culorile placute ale ecranului de bord.

Second hand:
Subaru Forester – SUV-uri foarte fiabile care nu creeaza probleme decat dupa 250.000 km.

Oferta lunii:
Audi A1 oferit Weltauto – echipare bogata completata de kitul aerodinamic Competition si pachetul interior Competition Legends.

Sport:
CNVC Dunlop 2011 – Stefan Giui Junior si cele doua Mitsubishi Lancer Evo9: una de consurs si alta de antrenamente.

Auto club:
Club MyMINI.ro – maxi fascinatia MINI.

Anduranta:
Hyundai i30u – o zi de munca din viata redactorilor AutoExpert cu i30u.

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *