Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A 6-a premieră a Teatrului Stela Popescu, “De la Chiriţa la Harap Alb“, va avea loc înainte de Crăciun

După spectacolul extraordinar “Stela şi prietenii ei”, musicalul ALADIN,  feeria folclorică “România, ţară magică“, Festivalul Cântecului care face minuni şi “Secretele Hiturilor“, Teatrul Stela Popescu se pregăteşte de cea de-a şasea premieră în primul său an de la înfiinţare. Premiera “De la Chiriţa la Harap Alb“ va avea loc chiar înainte de Crăciun, în zilele de 19 şi 20 decembrie, de la ora 10:00, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.


“De la Chiriţa la Harap Alb“ este GALA personajelor celebre care sunt prezente în stagiunea Teatrului Stela Popescu, cu întâlniri amuzante, dialoguri împletite cu dansuri electrizante şi o paletă de partituri – de la Rossini la şlagăre de ultimă oră. O Gală care te binedispune, te cucereşte, îţi deschide sufletul în faţa apropiatelor Sărbători!

Teatrul Stela Popescu, înfiinţat în aprilie 2016 prin decizia CGMB, este cel mai tânăr teatru din viaţa artistică românească, o scenă dedicată copiilor şi tinerilor, având in repertoriu balete, musicaluri, spectacole  extraordinare, pagini lirice moderne si de cameră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *