bucharest tech week 2021

A 11-a editie a Cupei CELCO de tenis de camp s-a incheiat

Cupa CELCO de Tenis de Camp 2019 s-a desfasurat in perioada 03-09 iunie 2019 la Tenis Club IDU, Mamaia, pe terenurile de zgura. Ajunsa la ediția a XI-a, Cupa CELCO sta marturie pentru implicarea sociala activa si constanta a grupului de firme CELCO pentru comunitatea locala, atat pe plan sportiv, cat si educational, social si ecologic.

Meciurile de dublu masculin pentru categoriile de varsta 25+, 50+ si meciurile de simplu fete si simplu baieti pentru categoria de varsta 14 ani au atras in acest an peste 60 de jucatori inscrisi care au disputat pentru premiile puse in joc în valoare de 2200 euro.

“Pentru editia de anul acesta am modificat structura obisnuita de categorii pentru a ne putea adresa si jucatorilor mai tineri, de la copii de 14 ani, pana la jucatori de la 25 de ani in sus. Dorim sa promovam sanatatea fizica prin sport si sa sustinem tenisul constantean, Cupa CELCO devenind astfel un turneu din ce in ce mai cunoscut. In jurul evenimentului organizat anual de CELCO am reusit sa cream o comunitate de jucatori pasionati de sportul alb, fie ca sunt profesionisti sau amatori, jucatori activi sau veterani”, a declarat Niculae Dusu, Presedintele grupului de firme CELCO.

afis Cupa Celco 2019

Castigatorii turneului din acest an au fost:

Categoria ADULT +25, dublu masculin

Locul 1: Catana Cosmin / Radu Razvan

Locul 2: Mirica Gabriel / Vasilescu Dragos

Categoria TEENS 14 ani, simplu fete

Locul 1: Moise Andreea

Locul 2: Lenu Eleni

Categoria MATURE +50, dublu masculin

Locul 1: Regep Seit / Tudora Fanel

Locul 2: Condei Catalin/ Velev Cristian

Categoria TEENS 14 ani, simplu baieti

Locul 1: Dinu Teodor

Locul 2: Ciucanu Gabriel

Locul 3: Munteanu Razvan

“La CELCO suntem orientati spre inovare si sustenabilitate. Acest lucru il promovam nu doar in cultura organizationala, ci il imprimam tuturor produselor realizate si actiunilor intreprinse. Astfel, organizarea anuala a Cupei CELCO este o promisiune facuta comunitatii locale si se inscrie in randul evenimentelor de responsabilitate sociala in care ne implicam, precum plantarea si ingrijirea Padurii CELCO, sustinerea initiativelor educationale din domeniul constructiilor si sprijinirea cazurilor sociale din proximitatea noastra”, a adaugat Niculae Dusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *