free download 78 travel guides written by experts

_AllThingsFacebook – Cea mai importanta conferinta despre Facebook in Romania

“Doi reprezentanti ai Facebook vor participa pe 20 martie la conferinta AllThingsFacebook desfasurata la Hotel Crowne Plaza – Bucuresti”

Va invitam pe 20 martie sa fiti alaturi de noi la cea mai importanta conferinta despre Facebook din Romania!

Evenimentul va reuni profesionisti locali si internationali cu specialisti Facebook pentru a impartasi idei, noutati si viziuni, dar si pentru a analiza si prezenta tendinte si studii de caz, cu scopul de intelege mai bine fenomenul Facebook. Conferinta se va concentra pe reteaua sociala precum si pe consumatori, branduri, modele si abordari inovative de marketing in online. 

Cea mai importanta conferinta despre Facebook din Romania ii va reuni pe Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Alessandro Petrilli, CEEMEA Client Partner, Global Marketing Solutions fiind organizata de catre Evensys in parteneriat cu Thinkdigital.

Rob Kiely lucreaza in online marketing din 2005 si are o bogata experienta cu branduri si agentii cunoscute. A lucrat la Google in Dublin, iar de curand s-a alaturat echipei de Global Marketing Solutions de la Facebook pentru piata din Europa si Orientul Mijlociu.

Alessandro Petrili s-a alaturat Facebook in martie 2010 iar acum se ocupa cu dezvoltarea strategiei de vanzari pe Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu. Si-a inceput cariera la Bacardi in functia de Consultant de vanzari si a continuat ca Business Sales Supervisor la Vodafone Italia. De asemenea, in anii ce au urmat a fost raspunzator de echipele de vanzari de la companii precum Sony Ericsson, GAM si IBM.

“Este o ocazia unica si o premiera in Romania sa reunim la aceeasi conferinta reprezentanti din partea Facebook, alaturi de specialisti internationali si invitati locali. Facebook a devenit o parte importanta a mixului de marketing, astfel incat aceasta conferinta isi propune sa raspunda la toate intrebarile si nelamuririle pe care inca le mai au marketerii.” a delcarat Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Conform parteneriatului semnat cu Facebook, Thinkdigital a fost desemnat Reprezentantul de Vanzari al Retelei de Socializare!

Prezent la evenimentul _AllThingsFacebook ce a avut loc in Grecia, Rick Kelly, Director de Vanzari al Facebook a declarat:

„Suntem entuziasmati sa anuntam dezvoltarea parteneriatului nostru cu Thinkdigital in Romania. In Grecia si Cipru, inceputul acestui parteneriat cu Thinkdigital a condus la cresterea volumului de publicitate prin furnizarea unor servicii net calitative in materie de customer service & support, in ceea ce priveste relatia cu advertiserii. Compania da dovada de o profunda intelegere a modelului nostru de business si a tool-urilor pe care le pune la dispozitie platforma noastra, incluzand Fan Pages, Ad-uri si Aplicatii, ceea ce ii ajuta in solidificarea relatiilor cu clientii lor. Avem deplina incredere ca vor avea parte de acelasi succes si in alta tari din Europa Centrala si de Est.”

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina oficiala a evenimentului:
//allthingsfacebook.ro/.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *