free download 78 travel guides written by experts

96 g/km* pentru Honda Insight 2012

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show (IAA) 2011 în luna Septembrie reafirmă angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.

Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de doar 96g/km* de CO2. Consumul de combustibil şi nivelul de emisii au fost ameliorate prin îmbunătăţirea aerodinamicii şi creşterea eficienţei trenului de rulare. Frecările reduse în interiorul motorului, cutia de transmisie CVT şi un sistem de climatizare cu o izolare termică mărită – toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeşte de asemenea un design exterior actualizat, ce include o nouă grilă frontală. Spoilerul posterior este acum mai subţire, iar împreună cu elementele hayonului şi motorul ştergătorului lunetei, care a fost micşorat, contribuie la creşterea vizibilităţii în spate.

Confortul şi stabilitatea au fost îmbunătăţite prin modificări ale setărilor motorului şi suspensiei. Dotările din interior au fost de asemenea îmbunătăţite, cu o notă de calitate ridicată.

Mai multe detalii vor fi anunţate la lansare.

* Date interne Honda.

Bucuresti, 02.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *