free download 78 travel guides written by experts

90% din continutul web va fi video

Noutati din domeniul solutiilor de transmisii video online au fost prezentate la Conferinta de Tehnologie Agora

Agora Group a organizat in data de 15 februarie 2011 Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Online Video Solutions la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Răzvan Atimariti, Partner Account Manager, Cisco Systems (partener Ager Business Tech) a declarat: „Partea video există atât în viaţa noastră privată, cât şi în mediul business. Ştim cu toţii contextul economic actual, ştim cu toţii că am fost nevoiţi şi că şi companiile au fost nevoite să facă reduceri peste tot pentru a rămâne competitive şi eficiente. Pot să vă spun că în acest context, un ajutor important îl constituie comunicarea video. Astăzi, CISCO oferă o gamă largă de produse şi servicii de comunicare video.”

În continuare, dl. Laurenţiu Ciuhan, Epson Romania, Account Manager Videoprojectors a subliniat faptul că „videoproiectoarele sunt parte componentă a soluţiilor de videoconferinţe şi nu numai. Am intitulat prezentarea noastră deoarece mulţi dintre dumneavoastră le-aţi văzut, le-aţi folosit. La început, erau considerate doar componente a unor sisteme audio-video. Uşor, uşor, proiectoarele au trecut în domeniul IT. Foarte multe aplicaţii presupun folosirea de videoproiectoare. Acestea au intrat, acum, în foarte multe soluţii de business, educaţionale sau de medicină.”

Alexandru Lăpuşan, CEO, Zitec a susținut: „Suntem una dintre puţinele firme din România care s-au implicat în proiecte de acest gen. Dacă, în cadrul altor evenimente, ne-am concentrat asupra altor aspecte, precum folosirea cloud computing-ului pentru a face faţă la încărcări mari pe partea video, azi vom dezbate aspecte mai largi, pentru că am constatat că nu întotdeauna se înţelege exact ce înseamnă online video şi ce soluţii puteţi folosi.”

În încheiere dl. Ricardo Teixeira, Country Manager IPBRICK România (partener MGT Educațional), a prezentat avantajele oferite soluțiile companiei: „IP Brick se poate adapta şi poate folosi diverse soluţii în module pentru a răspunde diverselor tipuri de cereri din piaţă. Prezentarea noastră vă demonstrează cum lucrează IP Brick. Live, soluţia noastră de corporate TV şi modul cum ne integrăm soluţiile cu Open Meetings, o platformă de video conferencing şi instrumente de cooperare.”

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 17.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *