Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

85% dintre comenzile miababy.ro sunt realizate direct de pe telefoanele mobile

miababy.ro®, primul start-up online dedicat exclusiv părinților de copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani, înregistrează o medie de 50 de comenzi/zi la patru luni de la lansare. Platforma are peste 7.000 de vizitatori unici pe zi, dintre acestia 93% browsează de pe device-uri mobile. Cea mai mare comandă plasată a fost în valoare de 4.200 de lei de pe un device mobil, cu livrare în orașul Craiova.

Portofoliul Miababy® include peste 4.000 de produse, branduri europene cu tradiție, certificate și atestate conform standardelor UE. Produsele sunt ecologice sau din materiale naturale, corespunzătoare fiecărei etape de vârstă. Cele mai vândute produse sunt cele din categoria de îmbrăcăminte, urmate de produsele WOW, printre care se numără cădița 3 în 1 AquaScale, leagănul mamaRoo și termometrul digital cu proiecție 6 în 1 Brother Max, jucăriile interactive și cuburile de construcție.

Mia Karimzadeh

O prioritate pentru Miababy® a fost dezvoltarea unui departament de customer service eficient, care să furnizeze informații suplimentare despre produse și să asigure livrarea rapidă și în siguranță a comenzilor. miababy.ro® a ales să ofere transportul gratuit la orice comandă, pe tot parcursul lunii noiembrie.

“Suntem bucuroși că din ce în ce mai mulți români au ales să facă parte din comunitatea miababy.ro, prin crearea unui cont pentru a primi date personalizate și sfaturi privind cele mai bune soluții pentru copiilor lor. Premisele de la care am pornit inițial de a face un site foarte bine optimizat pentru mobil au dat rezultate. Atât vizitatorii cât și clienții apreciază ușurința de navigare, de listare a produselor căutate precum și de plasare a comenzilor direct de pe telefoanele mobile. Ne ajută și viteza foarte bună a internetului în România precum și apetitul ridicat al românilor pentru noile tehnologii”, a declarat Mia Karimzadeh, directorul general al miababy.ro®.

Platforma online creează experiențe personalizate pentru fiecare client, în funcție de etapa de dezvoltare a copiilor. miababy.ro® cuprinde și o secțiune dedicată celor care sunt în căutare de cadouri pentru copii în categoria de vârstă 0-3 ani, în funcție de evenimentul la care vor participa, de exemplu prima vizită, botez, zi de naștere, Moș Nicolae sau Crăciun.

„Dispozitivele smartphone au devenit un fel de consilieri personali pentru mame. Tinerele mămici petrec din ce în ce mai mult timp online, fac cumpărături online, se înscriu în comunități pentru a afla informații esențiale despre creșterea și dezvoltarea copilului. De aceea, am încercat ca prin intermediul rubricii speciale Infinity să oferim acest sprijin necesar cu date de cea mai bună calitate”, a explicat Mia Karimzadeh.

miababy.ro a investit peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea platformei online, a sistemelor informatice, dezvoltarea conceptului de personalizare și aplicarea lui în online, depozitul propriu din București, sistemul ERP și stocurile de produse. miababy.ro® își propune să recupereze investiția inițială în primii trei ani de la lansare.

Magazinul online miababy.ro® este structurat în categorii cu produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, îngrijire, jucării, produse pentru plimbare și produse wow, atent selectate pentru a deveni un punct de susținere pentru toți clienții în procesul de creștere a copilului.
~~~
Miababy® este un magazin online, creat special pentru viitoarele mamici si părinții de copii între 0 și 3 ani, dar și orice altă persoană în căutare de cadouri pentru copii din această categorie de vârstă. Comparativ cu alte magazine care oferă o gamă similară de produse, Miababy® creează experiențe personalizate pentru clienții săi, le oferă produse inovatoare și informații relevante pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Bazându-se pe vârsta celui mic și experiențele și cumpărăturile anterioare ale părinților, Miababy® își anunță clienții când se apropie primul pas al copilului lor, primul său dințișor, sau când este momentul oportun să îi schimbe alimentația, lăsându-i pe părinți să se bucure cu adevărat de fiecare moment.

În secțiunea Infinity părinții pot accesa conținut și recomandări pentru fiecare săptămână din viața bebelușului, precum și informații relevante pentru ultimele șase luni de maternitate. www.miababy.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *