Kinodiseea

80 de motive să fii #pebune la KFC

Peste 80.000 de premii își așteaptă câștigătorii cu prilejul celebrării a 80 de restaurante în România

KFC, unul dintre cele mai iubite branduri din România

În anul 1997, primul restaurant KFC a fost inaugurat în Piața Romană din București. Cu o prezență de peste 20 de ani în România, prin investiții constante la nivel de servicii, produse, design și digitalizare, rețeaua s-a extins la nivel național, iar în prezent, KFC celebrează restaurantul cu numărul 80, inaugurat, de curând, în orașul Sibiu.

80 de restaurante #fingerlickingood

Cu acest prilej, KFC România a pregătit o mulțime de surprize aniversare pentru fanii faimoaselor produse ale Colonelului Sanders, în restaurantele din toată țara.

KFC premii aniversare

Începând cu 20 noiembrie, în toată rețeaua KFC, fanii brandului se pot bucura de numeroase premii, special pregătite pentru ei:
• 80.000 de premii garantate, constând în porții mici de cartofi prăjiți, băuturi răcoritoare la 0.3L sau sosuri la alegere, care vor fi acordate clienților, pe bază de tichet răzuibil oferit în perioada 20-24 noiembrie, la achiziția unui meniu (mediu/mare) sau bucket. Aceste premii pot fi ridicate fie pe loc, fie la următoarea vizită în restaurant (până la data de 6 decembrie 2019), prezentând cardul câștigător. Tichetele se vor acorda împreună cu fiecare bon fiscal emis, în limita stocului disponibil.
• 80 de premii acordate prin tragere la sorți pentru clienții care vor achiziționa un meniu (mediu/mare) sau un bucket, în perioada 20-24 noiembrie. Premiile, care constau în: console Sony PlayStation 4, camere GoPro, căști și multe alte gadgets cool, vor fi acordate la finalul campaniei. Fiecare bon înscris în prealabil pe website-ul KFC, în secțiunea 80demotive, reprezintă o șansă de câștig.

Mai multe detalii despre campania “80 de motive să fii #pebune” se găsesc pe website-ul dedicat: https://www.kfc.ro/80demotive/.

„KFC este unul dintre cele mai iubite branduri la nivel mondial, iar prin standardele înalte, fidel aplicate serviciilor și produselor din restaurantele din România, ne dorim să dezvoltăm aprecierea și fidelitatea consumatorilor noștri. În acest sens, pregătim pentru ei în mod constant surprize, fie că ne referim la promoții și oferte speciale în cadrul restaurantelor, fie la implicarea noastră, ca brand, în activități care se extind dincolo de zona de food service. Inaugurarea locației KFC cu numărul 80, în Sibiu, reprezintă încă un pas pe care îl facem în vederea consolidării brandului pe piața din România. Cu această ocazie, ne dorim să sărbătorim alături de toți fanii KFC pe care îi așteptăm în restaurantele noastre”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *