free download 78 travel guides written by experts

8 Jewellery – Bijuterii ca semnături cu diamante

O bijuterie poare fi doar un accesoriu care completează o ținută sau poate fi o semnătură a personalității purtătorului. În spatele unei bijuterii unicat, din materiale prețioase, se poate ”citi” o poveste unde rafinamentul și emoția creează un dans spectaculos, dedicat doar ție.

În magazinul 8 Jewellery poți intra în universul bijuteriilor unicat, create din aur, diamante și alte pietre prețioase! Aici, un consultant specializat îți va fi ghid în călătoria în care vei descoperi bijuteria creată să ”vorbescă” despre tine.

Bijuterii unicat pentru personalități unice

Vrei o bijuteria doar a ta? Atunci trebuie să cunoști și să încerci creațiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery! Rigorile bijutierilor germani și dorința Casei de a crea dintr-o bijuterie o extensie a personalității celui care o alege, a transformat din colecția proprie o adevărată demonstrație în arta luxului.

Se spune că o bijuterie te poate alege, pentru că într-un fel simți că ”rezonezi” cu ea! Citești în materialele alese și în strălucirea diamantelor un rezumat al unei trăiri personale, pe care o vrei încapsulată într-o bijuterie.  Colecția 8 Jewellery vorbește despre aceste emoții sub forma pietrelor și materialelor prețioase.  

Creațiile 8 Jewellery s-au remarcat în lumea bijuteriilor de lux prin faptul că fiecare piesă este unică, fiind creată de un artist bijutier care a pornit pentru fiecare de la o altă sursă de inspirație. De la montură, formă, elemente inovative, precum toarta flexibilă a inelelor, pâna la aranjarea într-o anume formă a diamantelor, creațiile 8 Jewellery sunt cunoscute deja ca un punct de referință în segmentul bijuteriilor de lux.

Diamantele vorbesc despre tine! Știi ce?

Bijuterii din aur de 18 K, completate de diamante îți vor transforma viziunea despre ce înseamnă un accesoriu care să te reprezinte.  Diamantele, acele pietre care sunt aduse la suprafața pământului de erupții vulcanice și considerate cele mai dure materiale naturale, captivează de la prima vedere! De aceea, alegerea unor bijuterii cu diamante poate fi o reală provocare.  Aceste pietre strălucitoare care ne inspiră de generații prin valoarea, raritatea și modul prin care reflectă lumina, parcă au încapsulat în formula lor chimică cele mai tânjite calități și povești. Asocierea lor cu romantismul și feminitatea absolută s-a infiltrat în cultura noastră, fiind aproape dificil să alegi pentru momente importante din viața noastră alte pietre prețioase ca simbol. Alese cu grijă și montate perfect pe designul bijuteriei, diamantele sunt vedetele colecției 8 Jewellery.

Colecția proprie, 8 Jewellery, îți pune la dispoziție propuneri fascinante de bijuterii! Cercei, inele, brățări, pandantive și coliere, toate create din aur, pe care au fost plasate diamante într-un mod prin care bijuteria va fi menită să devină piesa de rezistență a oricărei ținute. Pentru că a fost creată să fie specială, orice bijuterie 8 Jewellery se remarcă de la prima vedere prin design, devenind  o bună sugestie de cadou.

Recomandările noastre de cadouri:
1. Din aur roz de 18 K şi împletind diamantele albe de 0,21 CT cu pietrele de ametist de 1,97 CT, inelul Fedina semnat de Crivelli Gioielli e pur şi simplu spectaculos. Consultanţii 8 Jewellery ne invită să privim dincolo de designul elegant şi să ne lăsăm inspiraţi  de simbolistica ametistului, care reprezintă piatra spiritualităţii, dar şi a succesului în afaceri.


Inel Fedina, Crivelli Gioielli, 1 950 euro.

2. Împrumutându-şi numele de la unul dintre cele mai elegante sporturi, brăţările Tennis de la Crivelli Gioielli sunt extrem de fine şi spectaculoase. Formate dintr-un aliniament de diamante şi pietre preţioase (smaralde, safire sau rubine)  montate în aur alb de 18 K, acestea adaugă o notă  glamour oricărei ţinute. Fiind versatile, adorate de femeile de toate vârstele şi uşor de mixat deopotrivă cu haine sport chic sau elegante, acestea surprind prin originalitatea design-ului, şi sunt totodată una dintre cele mai rafinate idei de cadouri.


Brăţari Tennis, Crivelli Gioielli, începând cu 1 950de euro.

3. De-a lungul celor 20 de ani de existenţă a casei de bijuterii 8 Jewellery, mulţi bărbaţi au trecut pragul magazinului în căutarea inelului perfect de logodnă. Consilierii 8 Jewellery au fost special pregătiţi pentru astfel de momente. Aşadar, indiferent că domnii ştiu exact ce vor sau dimpotrivă, sunt emoţionaţi şi indecişi, aici, vor descoperi inelul potrivit. Disponibile în diverse mărimi, inelele Solitaire de la Crivelli Gioielii transformă o cerere de căsătorie într-un moment magic.


Inel Solitaire, Crivelli Gioielli, începând cu 1 450 de euro

4. Diamantele pot spune multe! Pot “povețti” despre lux, depre prețiozitate și despre rafinament, însă povestea lor preferată este cea a emoției pe care o captează în momentul în care sunt dăruite.  Colecția Solitaire a fost creată pentru acele emoții frumoase din viața ta! Dacă ești în căutarea unui cadou pentru cineva drag atunci Pandativul Solitaire Crivelli Gioielli este alegerea ideala. Diamante albe montate pe aur alb sau roz de 18 K vor transmite persoanei dragi mesajul tău de iubire!


Pandantiv Solitaire, Crivelli Gioielli, începând cu 695 euro

Dacă diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, atunci asta înseamnă că bijuteriile care le ”poartă” ar trebui alese cu atenție. Optează pentru o bijuterie care să se transforme în aliatul stilului tău vestimentar și al personalității tale! Ea se află în colecția 8 Jewellery. Descoper-o în magazin sau pe www.eight8.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *