free download 78 travel guides written by experts

8-10 Mai, Let’s Clean Up Romania

În fiecare an, milioane de tone de deşeuri ajung pe străzile, plajele, în oceanele, pădurile şi în zonele naturale ale Europei. Şi în fiecare an, milioane de europeni se mobilizează în cartierele lor pentru a participa la acţiuni voluntare de curăţenie.

„Let’s Clean Up Europe” este o iniţiativă care are scopul de a încuraja cât mai multe acţiuni de acest tip, de a creşte gradul de sensibilizare cu privire la amploarea problemei pe care o reprezintă deşeurile şi de a încuraja schimbări de comportament.

Evenimentul este la a doua ediţie, fiind coordonat de European Week for Waste Reduction şi va avea loc în perioada 8-10 mai 2015, cu posibilitatea ca acţiunile să aibă loc şi cu 1 săptămână înainte sau după aceste zile, adică perioada 03-17 mai 2015.

În România, Asociația Planeta Verde (//www.green-planet.ro/) este pentru a doua oară desemnată coordonatorul local pentru toate activitățile desfășurate sub această egidă.

Ce trebuie să faceţi?

Vă formaţi o echipă – cu prietenii, familia şi/ sau colegii, alegeţi o zonă pe care doriţi să o curăţaţi şi vă înregistraţi la eveniment prin trimiterea unui e-mail pe adresa office@green-planet.ro. Asociaţia Planeta Verde va transmite lista zonelor către companiile de colectare deşeuri, cu rugămintea ca acestea să ridice sacii cu deşeurile strânse de voluntari. Este important ca apoi să fim informaţi cu privire la locaţie, numărul de persoane din echipă şi numele pentru a emite diplomele de participare, numărul de saci colectaţi, tipul de deşeuri şi cantitatea aproximativă colectată – toate aceste informaţii vor fi centralizate la nivel naţional şi european.

În perioada de 8-10 mai sunteţi aşteptaţi cu saci şi mănuşi pentru a face o Românie mai Curată!

Mulţumim echipelor înscrise şi vă aşteptăm alături de noi!

Campania din România este promovată în acest moment pe Facebook, https://www.facebook.com/events/850475361675937/.

Informare emisă de Comisia Europeană: //ec.europa.eu/environment/europeangreencapital/news/events/lets-clean-up-europe-2015/index.html.

Raportul campaniei „Let’s Clean Up Europe” 2014 poate fi accesat //www.green-planet.ro/lets-clean-up-europe/.

Despre Asociaţia Planeta Verde: SUNTEM o echipă eco pentru care acţiunile de protejare a mediului înconjurător fac parte din orice gest firesc al fiecăruia dintre noi. CREDEM în importanţa eesponsabilităţii individuale de mediu şi într-o legătură dincolo de limbă, naţiune, ori valori a tuturor celor ce iubesc mediul înconjurător. VREM să promovăm ecologia ca filosofie şi stil de viaţă. ŞTIM că respectul este primul pas în protejarea mediului în care trăim şi exprimarea preocupării reale faţă de generaţiile care ne urmează.

Bucuresti, 17.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *