free download 78 travel guides written by experts

7card@Home – platforma ce oferă conținut video de sport și relaxare gratuit

7card, compania de tehnologie care activează pe piața de fitness și cea a beneficiilor extra-salariale, a lansat 7card@Home, cel mai mare hub de conținut video de sport și relaxare din România.

7card@Home este o platformă de streaming de conținut video cu activități diverse, selectate astfel încât să ne ajute să depășim această perioadă cu bine și să nu neglijăm un stil de viață sănătos. 7card@Home poate fi accesat gratuit, direct din aplicația 7card, din Google Play sau App Store.

Platforma este împărțită în secțiunile Sport, Relax, Mindfulness și Food, acolo unde puteți găsi antremente sportive, activități pentru copii, lecții de gătit sănătos, discuții live despre motivație, echilibru și stare de bine, ateliere de magie și cărți de colorat.

Sport@Home - 7card@Home conținut video de sport și relaxare gratuit

Sport@Home este secțiunea cu antrenamente pentru toată lumea, explicate și exemplificate de antrenori super pasionați, care oferă o varietate de exerciții ce pot fi făcute acasă.

Relax@Home este zona de destindere și divertisment, de unde pot fi accesate sesiuni de yoga, cursuri de dans, webinare de styling și chiar trucuri de magie pentru copii.

Relax@Home - 7card@Home conținut video de sport și relaxare gratuit

Mindfulness@Home include conversații despre adaptarea la această perioadă, dar și o serie exerciții pentru minte și spirit, iar Food@Home cuprinde o serie de video-uri cu sfaturi de nutriție echilibrată și idei de gustări sănătoase.

Platforma 7card@Home a fost gândită astfel încât vină în ajutorul celor care #stauacasă și respectă recomandările de distanțare socială, ajutându-i să se adapteze la noua realitate pentru a-și păstra un stil de viață sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *