Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

77 de tineri Excepţionali au pornit într-o călătorie de transformare proprie şi schimbare socială

Conferinţa Excepţionalii organizată de Şcoala de Valori reuneşte 77 de tineri excepţionali  în domeniile de care sunt pasionaţi cu 22 de oameni-model, care au făcut din pasiune o carieră de succes şi care inspiră prin poveştile lor schimbarea în comunitate.

Proiectul Excepţionalii a adus laolaltă adolescenţii deosebiţi ai României, pentru ca împreună să colaboreze şi să producă o schimbare în domeniile în care activează, dar şi în comunitate.

În perioada 7-9 februarie, în cadrul Taberei de inovaţie, liceeni au fost angrenaţi în ateliere de educaţie non-formală menite să le dezvolte abilităţi pe teme precum autocunoaştere, setare de obiective, leadership, lucru în echipă, design şi planificare de proiect. O zi a fost rezervată creării de proiecte, cu un plan clar de implementare, cu scopul de a avea impact asupra tinerilor din comunităţile în care locuiesc excepționalii.

În data de 10 februarie, Impact Hub găzduieşte Conferinţa Excepţionalii, organizată sub conceptul de Bibliotecă Vie. Liceenii vor interacţiona cu 22 de speakeri, oameni-model din România şi vor afla mai multe despre parcursul lor profesional. Curioşii învăţăcei vor putea comunica deschis cu cei care au rolul de cărturari înţelepţi – lideri de opinie şi antreprenori precum: Felix Pătrăşcanu, Liliana Preoteasa, Liana Buzea, Dragoş Bucurenci, Vali Porcişteanu, Teodora Migdalovici, Aylin Cadîr, oameni care şi-au construit prin talent, pasiune şi determinare drumul către succes.

Aventura Excepţionalilor continuă pe 11 februarie prin vizite la companii, instituţii şi ONG-uri de top din Bucureşti. Anul acesta, liceenii iau contact cu mediul de lucru din organizaţii precum: McCann Bucharest, Assamblage – Atelierul de Bijuterie Contemporană, Strauss Romania, Hewlett Packard Enterprise, Universitatea Alternativă, Kaufland, Microsoft, BCR, Luxoft, Business Magazin, MB Telecom, Bursa de Valori, Kick Off şi Coca-Cola HBC Romania. În urma vizitelor, liceenii vor căpăta o imagine de ansamblu asupra unei zile de muncă din domeniile de care sunt pasionaţi.

Începând cu data de 12 februarie, învăţăceii curioşi, lucrând în echipe, împreună cu mentori din Şcoala de Valori, vor implementa proiectele gândite în tabără. Fiecare licean se va implica în proiectul de care este pasionat şi domeniul în care vrea să se dezvolte pe viitor. Exemplul şi energia lor îi vor motiva pe cei din aceeaşi generaţie, pentru ca împreună să schimbe mediul social.

Proiectul „Excepţionalii” este organizat de Şcoala de Valori, sponsorizat de Kaufland, Transmaraton, Siemens, BCR, Connect Hub şi susţinut de Autonom, Cola-Cola Hellenic România, Strauss, Impact Hub, City Grill, Primăria Municipiului Bucureşti.

Pentru a afla mai multe informaţii despre speakerii conferinţei Excepţionalii vizitaţi pagina proiectului: www.scoaladevalori.ro/speakeri-exceptionali-2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *