metalshow

70% dintre romani prefera sa asculte muzica acasa

Un studiu efectuat de Tuborg in luna martie a acestui an pe un esantion de 1050 respondenti a relevat faptul ca mai mult de 55% dintre romani asculta in aceeasi proportie muzica romaneasca si internationala. In topul preferintelor, ca gen muzical, se afla muzica pop, cu 23%, urmata de genul rock, cu 15%.

In ceea ce priveste locul in care respondentii prefera sa asculte muzica, un procent covarsitor, de aproximativ 70% au mentionat ca prefera sa se delecteze cu muzica acasa, iar 17% in cluburi.

Consumatorii fideli ai berii Tuborg au indicat in topul artistilor romani preferati pe Holograf, Andra, Parazitii si DJ Project, preferintele acestora fiind foarte similare cu cele ale respondentilor care consuma Tuborg ocazional. In ceea ce priveste artistii internationali, respondentii au indicat in top 3 artisti precum Madonna, Metallica si 50 Cent.

Conform aceleiasi cercetari de piata efectuata in luna martie, Tuborg este perceput de catre consumatori ca fiind cel mai implicat brand de bere in muzica.

Tuborg este marca de bere lider al segmentului premium, recunoscuta pentru implicarea sa in muzica. Anul acesta, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de pana acum – Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducand in fata fanilor romani nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *