metalshow

Ce au de spus cei 7 concurenți rămași în cortul Bake Off România

Bake Off România a ajuns deja la jumătatea concursului! Presiunea pentru a merge mai departe către titlul de Cel mai bun cofetar amator din România este din ce în ce mai mare, iar bătălia pentru un loc în cort începe să dospească.

Luni, de la 20:30, concurenții se vor lupta cu foietajul, tema ediției, pentru a impresiona jurații, însă ei simt că este o săptămână importantă și pornesc la drum cu așteptări și idei mari:

„Rândurile s-au strâns, concurenții sunt din ce în ce mai buni. Orice greșeală te costă!”, a mărturisit Daniel, cel ce a reușit să obțină două insigne de cofetarul săptămânii până acum.

„Săptămâna asta îmi propun să prind episodul următor. Sunt încrezător în mine, normal, speranța moare ultima!”, a spus Robert, cel care a reușit să impresioneze jurații prin cunoștințele lui de bucătărie moleculară.

„De la săptămâna asta aștept o nouă insignă. Trebuie să fie neapărat cofetarul săptămânii!”, a declarat Irina, cea care a reușit să se remarce încă de la prima ediție.

„Săptămâna asta aș vrea să îi conving pe jurați că merit și eu insigna aia de cofetar. După aia pot să plec acasă!”, a declarat Ionela, cu umorul caracteristic, după ce a participat la aproape toate probele eliminatorii de când a început concursul.

„De departe asta e cea mai grea săptămână. În primul rând, pentru că lucrăm cu foietajul, ori îți iese, ori e fiasco!”, a mărturisit Mihaela, cea care nu a reușit până acum să impresioneze jurații prin gust, dar a excelat la capitolul prezentare.

„Mă deranjează faptul că umplutura este foarte grasă și s-a împrăștiat!”, a declarat Adrian, care la numai 16 ani a reușit să uimească jurații și să obțină două insigne de cofetarul săptămânii.

„Cred că mă încadrez undeva la mijloc sau un pic mai sus, spre bine!”, a declarat Erika, care se străduiește să uimească jurații după ce a participat la două probe eliminatorii până acum.

Telespectatorii vor vedea cruciulițe, rugăciuni, plecăciuni, rugăminți, complimente și dansul ploii, toate pentru a se coace plăcintele din cuptor, dar și un invitat care dă tonul distracției de fiecare dată – Mihai Mărgineanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *