free download 78 travel guides written by experts

6 noi proiecte rezidentiale in Capitala si peste 1600 de noi locuinte

Nicu Stângă, Director General Premium Imobiliare ”Investiţia este estimată la peste 20 de milioane de euro, cele 6 proiecte rezidenţiale urmând să fie amplasate în cele mai căutate zone de locuit din Capitală.”

După ce au finalizat şi vândut cu succes ansamblul rezidenţial Ghencea71 format din 4 blocuri în zona Prelungirea Ghencea, dezvoltatorii complexului investesc peste 20 milioane de euro în 6 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti. Proiectele poartă denumirea de Novum Residence, vor cuprinde peste 1600 de apartamente şi vor fi amplasate în unele dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din Bucureşti: Nerva Traian, Timpuri Noi, 13 Septembrie, Panduri, Militari, Prelungirea Ghencea si Grozavesti.

”Parte din aceste proiecte sunt deja în faza de finalizare, în plin proces de construcţie ori în faza de proiectare – autorizare”, mai spune Nicu Stângă, Director General Premium Imobiliare.

Astfel, în cadrul proiectului rezidenţial Novum din Sectorul 6, zona Prelungirea Ghencea primul imobil a fost deja finalizat, alte 4 fiind în faza de construcţie. Toate apartamentele sunt decomandate iar preţurile anunţate de dezvoltatori sunt de 39.900 şi respectiv 46.570 euro pentru 2 camere şi 55.900 euro pentru 3 camere.

Al doilea proiect , Novum Timpuri Noi este de asemenea în faza finală de construcţie şi este amplasat in Sectorul 3 pe Splaiul Unirii nr 197. Locuinţele din acest imobil au fost deja vândute în proporţie de 80% la preţul de 848 euro / mp construit.

Totodată, în luna martie a anului curent au demarat lucrările şi la ansamblul de apartamente Novum Residence Nerva Traian din Bucuresti, str. Ion Minulescu nr 49A, sector 3. Proiectul din această zonă este prevăzut cu finisaje clasa premium iar preţurile de vânzare încep de la 42.900 euro pentru garsoniere, 65.900 euro pentru 2 camere şi 88.900 euro pentru apartamente cu 3 camere.

Alte detalii legate de cele 6 noi proiecte rezidenţiale din Capitală pot fi găsite pe site-ul www.novumresidence.ro.

Bucuresti, 09.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *