free download 78 travel guides written by experts

6 ani de spectacole la metrou cu Teatrul Masca!

Duminica, 8 noiembrie, incepand cu ora 12.30, Teatrul Masca va invita in statia de metrou Unirii 1 pentru a sarbatori impreuna aniversarea a sase ani de la lansarea programului Orasul de sub Oras. Bucurestenii vor putea urmari un concert Pontice urmat de mai multe spectacole: Gardienii se intorc, Doamna cu Catelul si Geneza.  

“Cu sase ani in urma incepeam pentru bucuresteni proiectul Orasul de sub Oras cu intentia de a reconsidera statiile de metrou ca spatii neconventionale pentru arta. Acum, la ceas aniversar, va invitam la o noua intalnire cu teatrul care speram ca v-a adus in tot acest timp momente de bucurie si incantare” declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Din 8 noiembrie 2003 – data la care s-a jucat in metrou primul spectacol de catre Teatrul Masca – pana in prezent, proiectul Orasul de sub oras a crescut de la o propunere la certitudinea unei alternative culturale pe care nimeni nu si-o mai asumase. Proiectul intiat de Masca a insemnat o provocare pentru cei invitati sa-si prezinte creatiile la metrou: actori si interpreti, artisti plastici si fotografi, dansatori si coregrafi. In toti acesti ani spectacolele din statiile de metrou au devenit o constanta a week-end-urilor bucurestene. Vernisaje sau premiere de teatru, concerte de muzica simfonica sau ateliere de pictura, demonstratii de dans sau concerte de jazz, parada de moda sau proiectii de film, spectacole dedicate unor evenimente reper in constiinta romanilor (Ziua Nationala a Romaniei, Ziua Unirii) au facut ca minutele petrecute de bucuresteni pe peronul metroului sa se transforme intr-o reala intalnire cu arta contemporana.

Duminica 8 noiembrie, de Sfintii Mihai si Gavril, Teatrul Masca va asteapta la aniversarea din metrou.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri: Primaria Municipiului Bucuresti si Metrorex
Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave.ro, Prichindelulmeu.ro, Acasa.ro, Auto Cobalcescu

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *