free download 78 travel guides written by experts

500 de editii Business Review

De 500 de editii primul saptamanal de afaceri englez din Romania

In luna septembrie 2008, Business Review, primul saptamanal de limba engleza din Romania, aniverseaza implinirea a 500 de editii. Aceasta aniversare are loc la putin timp dupa implinirea a 10 ani de publishing, in luna martie a anului curent.

Business Review a adus inca de la primul numar din 19 ianuarie 1998, un continut local la standarde internationale. La aceea data cover story-ul era dedicat amenintarii rupturii dintre Bates/Saatchi&Saatchi. La inceputul proiectului editorial, Bill Avery declara ca “ne dorim  sa devenim o sursa de informatie full-service, un partener de incredere pentru oamenii de afaceri din Romania.” Dupa 500 de numere, rubricile clasice Who’s News, Analysis, Interview, Feature, Restaurant Review, Film Review sau Events au devenit puncte de referinta, insotite in fiecare luni de un Cover Story ce a surprins, dincolo de informatii, esenta oamenilor din spatele titlurilor.

“Numarul 500 de Business Review exploreaza unele dintre cele mai importante parteneriate de afaceri de pe piata locala si analizeaza felul in care acestea au fost create si s-au dezvoltat, rezultatul si impactul pe care l-au avut.”, a declarat Simona Fodor, Redactor Sef Business Review.

“500 de numere vin putin dupa 10 ani editoriali. Speram ca cititorii nostri sa regaseasca in Business Review un consultant de incredere, care sa ofere stiri obiective si date despre mediul de business din Romania, oportunitatile si riscurile existente. Ca un consultant profesionist, ne vom dedica misiunii noastre in fiecare luni si ne vom pregati pentru urmatoarele 500 de numere, cu obiectivitatea si acuratetea cu care v-am obisnuit.” a declarat Bill Avery, Publisher Business Review.

Business Review a creat in jurul brand-ului sau o comunitate de afaceri puternica, atat prin editia print, online (www.business-review.ro) cat si prin proiectele speciale precum seria de ghiduri Romania Property Guide, Romania Investment Guide, catalogul Workbook, Suplimentele Estates&Construction Market, Bucharest Lawyer, Telecom, Finance sau seria de evenimente Business Review Forum – Tax, Law&Lobby, Annual Investment Awards Gala, Realty, Annual Oil&Gas Forum.

La aniversarea a 500 de editii, Business Review multumeste cititorilor fideli si oamenilor care au fost alaturi in tot acest timp.

Bucuresti, 30.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *