free download 78 travel guides written by experts

50 de secrete ale artei persuasiunii

Noah J. Goldstein , Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
Editura Polirom

Sunt trucuri pe care, daca le stii, poti reusi sa influentezi decizia cuiva. Aceasta nu inseamna implicit manipulare in sens negativ. A sti spre exemplu cum poti motiva oamenii din hotelul de care te ocupi sa fie mai preocupati de problemele de mediu si sa utilizeze prosoapele mai mult de o zi aduce intr-adevar beneficii si hotelului (economie de curent, detergent etc.) insa contribuie la o cauza mai mare, importanta si cu impact asupra fiecarei persoane de pe globul pamantesc.

50 de secrete ale artei persuasiunii este o carte care trebuie citita fara indoiala de oricine doreste sa aiba succes in comunicare si nu numai. Stilul in care sunt redate informatiile este unul accesibil, iar cel mai important lucru este ca toate informatiile si concluziile prezentate au la baza studii. Nimic nu este spus la intamplare. Totul este documentat astfel incat se poate urmari usor firul urmat si intelege de unde anumite comportamente sau concluzii ale autorilor.

Din cuprins amintim:
Ce va invata sahul despre strategiile de persuasiune? • Cum puteti deveni un maestru al influentei sociale? • Care este secretul unei colaborari de durata? • Ce truc puteti imprumuta de la Benjamin Franklin? • Cum puteti iesi in evidenta fara sa fiti perceput negativ? • Cind este bine sa recunoasteti ca ati gresit? • Ce puteti cistiga din pierderi?

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.50 de secrete ale artei persuasiunii {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *