free download 78 travel guides written by experts

5 reguli pentru o petrecere pentru copii reusita

Timpul trece și ziua de naștere a micuțului tău se apropie. Vrei să îi organizezi o petrecere gozava, unde atât el cât și invitații lui să petreacă momente de neuitat. Iată câteva sfaturi, ce te vor ajută ca aniversarea puiului tău să fie așa cum ți-ai dorit:

1. Locația petrecerii. Trebuie să începi prin a alege un loc pentru marea petrecere. Indiferent dacă optezi pentru spațiul de acasă, un loc de joacă sau în aer liber, creativitatea va fi cea care va face diferență dintre o petrecere plictisitoare și una reușită. Este de preferat, în funcție de personajul îndrăgit de copil să organizezi conceptul petrecerii ( dacă animatorul va fi de exemplu Elsa, atunci decorul care include vesela pentru masă, baloane, ghirlande, coifurile pentru toți invitații și muzică să fie alese tot marca Elsa). Trebuie să iei în calcul să ai suficient spațiu pentru numărul invitațiilor (spațiu pentru joacă copiilor și spațiu pentru părinți). Dacă ai decis să sărbătorești evenimentul într-un loc de joacă, event planner-ul care se va ocupă de petrecere trebuie să te consulte pe parcursul organizării și să îți prezinte desfășurătorul programului înainte de petrecere.

2. Alege ora potrivită pentru petrecere. Ai grijă ca oră petrecerii să nu se suprapună cu orele în care copilul mănâncă sau doarme. De asemenea, ziua este importantă deoarece invitații trebuie să aibă disponibilitate pentru a ajunge la petrecere.

3. Outfit-ul copilului.
Prichindelul va avea un motiv în plus de bucurie dacă va avea aceeași costumație ca personajul lui preferat. MateiFunClub are la dispoztie costume pentru toate personajele iubite de către copii.

4. Programul de distracție să fie variat și interesant. Nu uita că cei mici au multă energie și trebuie să le organizezi un program amuzant care să le satisfacă pofta de distracție și să le ofere și părinților un moment de discuții plăcute între ei. Pentru asta te poți baza pe animator sau pe o gamă variată de jucării prietenoase, la care prichindeii să aibă acces. Activitățile trebuie să le stabilești în funcție de vârsta invitațiilor. Copiii între un an și patru ani preferă jucăriile de plus, spațiile cu bile de plastic, topoganele iar celor de peste trei ani le plac jocuriele video, air hockey sau jocurile de grup.

5. Meniul pentru petrecere. Mâncarea servită celor mici trebuie să fie sănătoasă, gustoasă și să aibă un aspect haios. Este recomandat să alegi un bufet suedez de unde cei mici pot alege: legume, carne preparată la grătar, fructe și brânzeturi. Nu uita de prăjiturile home-made, care sunt alegerea perfectă pentru dulce.

PS: Specialiștii în distracție, ai locului de joacă MateiFunClub, îți recomandă să alegi un tort delicios și să ai aparatul de fotografiat pregătit pentru a surprinde bucuria celor dragi.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *