Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

5 motive pentru care să alegi implanturile dentare asistate laser

Implantul dentar este o soluție de tratament pentru pacienții care au suferit extracții dentare și își doresc restaurarea esteticii, a fizionomiei și mai ales a funcționalității cavității orale. Laserul stomatologic este o inovație în medicină dentară, aducând multiple beneficii pacienților care aleg clinica dentară Life Dental Spa.

Life Dental Spa este o clinică stomatologică din centrul capitalei care dispune de tehnologia de ultimă generație a laserului dentar – astfel, tratamentele stomatologice invazive, clasice, dureroase și cu risc înalt de complicații au fost înlocuite cu manopere moderne!

implant dentar asistat laser
sursa foto: lifedentalspa.ro

Tratamentul stomatologic modern realizat cu ajutorul laserului dentar oferă posibilitatea de realizare a unor proceduri minim-invazive si cu risc scazut de complicatii infectioase. Laserul stomatologic este folosit cu încredere de echipa de #LifeDentisti pentru următoarele tratamente dentare:

 • Tratarea cariilor cu laserul
 • Tratamentul afecțiunilor gingivale: tratamentul gingivitei și al parodontozei
 • Extracții dentare asistate laser
 • Manopere chirurgicale asistate laser
 • Implanturi dentare inserate cu ajutorul laserului stomatologic
 • Implanturi dentare asistate laser

Implantul dentar este o rădăcină artificială care se inseră la nivelul osului alveolar în locul în care a avut loc extracția unui dinte ce nu a mai putut fi salvat prin niciun fel de tratament conservator.

#LifeDentist-ii optează pentru astfel de situații chirurgicale atunci când dintele natural al pacientului este atât de afectat încât nu mai poate fi tratat, acesta putând reprezenta chiar un pericol pentru sănătatea orală a pacientului.

Implanturile dentare sunt recomandate în următoarele cazuri:

 • Înlocuirea unui dinte pierdut în urma unei extracții
 • Pe post de dinte stâlp pentru ancorarea protezelor mobile sau pentru punțile fixe atașate pe implanturi dentare

Alege laserul stomatologic!
Specialiștii Life Dental Spa au ales tehnologia modernă a laserului dentar pentru inserarea implanturilor datorită avantajelor pe care le aduce asupra procedurilor de tratament.

Avantajalele implanturilor dentare asistate laser sunt:

 1. Raza laser stimulează formarea de țesut osos în jurul implantului, așadar favorizează osteointegrarea acestuia
 2. Manoperă minim-invazivă
 3. Efect bactericid – laserul dentar are proprietatea de a distruge bacteriile de la nivel local, pentru a asigura cele mai bune rezultate și a preveni complicațiile infecțioase
 4. Scade edemul postoperator (umflatura)
 5. Reduce intensitatea durerilor postoperatorii, realizand terapia durerii
 6. Stimulează regenerarea locală – laserul dentar are capacitatea de a stimula imunitatea locală, facilitând refacerea țesuturilor într-un timp record.

Este foarte important ca pacienții să cunoască faptul că, în urma intervenției de inserare a implantului, pot apărea diferite reacții de tipul edemului (umflarea zonei în care s-a inserat implantul) sau de tipul echimozei (vânătaie), care vor trece de la sine după câteva zile. Folosirea laserului dentar reduce toata aceasta simptomatologie postoperatorie.

#LifeDentist-ul ofera la finalul interventiei recomandarile necesare pentru o vindecare rapida si osteointegrarea optima a implantului in os.

Programează-te ACUM și alege clinica stomatologică Life Dental Spa pentru tratamente chirugicale moderne și minim-invazive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *