free download 78 travel guides written by experts

5 moduri în care poți purta cămașa albă cu stil

Cămașa albă ar trebui să fie o piesă vestimentară indispensabilă din garderoba oricui, fie că vorbim despre alegerea ei de către femei sau bărbați. Considerată în trecut caracteristic unei ținute elegante masculine, cămașa albă a devenit treptat o piesă de rezistență ce face parte cu succes și din vestimentația feminină, datorită adaptabilității sale. Deși un simbol al unui stil vestimentar simplu, minimalist, ea poate fi purtată în diverse moduri, compunând outfituri pline de eleganță și rafinament.

Iată cinci moduri în care poți purta cămașa albă cu stil și o poți introduce în ținuta ta pentru diferite ocazii.

unde sa porti camasa alba

sursa foto

La birou

O cămașă albă este oricând o alegere inspirată pentru o zi la birou, fie că este vorba de o zi plină de întâlniri sau ședințe, sau de una mai relaxată. E recomandat să o adaptezi unei perechi de pantaloni simpli, din jeans sau stofă. În cazul în care optezi să o combini cu o fustă, alege una colorată sau cu multe falduri ori pliuri, pentru un efect garantat de sofisticare sau rafinament.

Pentru bărbați, recomandările de a crea o ținută mai puțin formală la birou se referă în primul rând la a asorta cămașa albă cu un pantalon casual, slim fit sau în carouri, ori cu un pantalon în combinație cu vestă sau bretele. Cămașa albă purtată la birou este simbolul unui aspect profesionist, deși nu trebuie considerată o ținută prea simplă sau formală, ci expresia propriului stil adaptat condițiilor de lucru.

5 moduri în care poți purta cămașa albă cu stil

Sursa foto

La plimbare

Cămașa albă asortată unei ținute de călătorie sau unor jeanși îți va da un aer elegant și în același timp relaxat. Combinația este comodă și potrivită pentru situațiile în care vizitezi un muzeu, o biserică sau orice loc unde e nevoie de o îmbrăcăminte un pic mai formală. Îți va oferi confortul de care ai nevoie pentru mișcare, dovedindu-se în același timp extrem de adaptabilă.

O cămașă de in sau alte materiale naturale va fi alegerea preferată, smart, a bărbaților care caută lejeritate, dar și rafinament în ținuta lor de vacanță. Nu este nevoie decât de o pereche de pantaloni din materiale naturale, o pereche de ochelari de soare și eventual o pălărie pentru a vă bucura fără griji de vacanța ideală.

La o întâlnire cu prietenii

Atunci când ești în căutarea unor momente speciale, cum ar fi întâlnirile cu prietenii sau diverse evenimente sociale care au loc în timpul zilei, îți poți lăsa imaginația să creeze ținute sofisticate, fără a cădea, totuși, în extrema unor ținute formale.

Cămașa albă va fi ideală în acest caz, pentru că îți oferă comoditatea de care ai nevoie pentru o zi călduroasă de vară, iar felul în care alegi să o porți depinde foarte mult de inspirația ta. Combin-o cu un colier impunător pentru o notă de sofisticare sau cu ultima pereche de pantofi chic pe care ai achiziționat-o.

Pentru un videocall

Perioadă de distanțare socială pe care o traversăm ne-a determinat să găsim soluții pentru a ne gestiona în continuare afacerile și de a păstra legătura cu clienții, iar pentru asta am apelat la noi metode de comunicare și întâlniri în special din online.

În discuțiile pe care le avem cu clienții de la distanță, din comoditatea căminului, este important să ne păstrăm aspectul profesionist. Acesta poate fi creat cu ușurință dacă apelăm la o cămașă albă. De exemplu, poți alege un model cu guler tunică sau cu inserții din piele ecologică, ca să te îndepărtezi, totuși, de aerul prea formal și să adaugi un strop de farmec ținutei.

un poti purta camasa alba

Sursa foto

Ca fashion statement

De ce nu, cămașa albă poate fi o ținută…în sine. Dacă ești suficient de îndrăzneață pentru a purta o cămașă albă supradimensionată ca atare, pe care să o combini fie cu un cordon imens, fie cu un sacou deasupra, atunci cu siguranță vei pune amprenta stilului tău personal asupra ținutei, dovedind în același timp că ești mai puțin conformistă în alegeri.

Dacă ești adepta unui stil îndrăzneț nu ezita să creezi o ținută sofisticată cu un top din colecția Sport Couture Red Valentino. Experimentează, însă ai grijă ca totul să se îmbine în mod armonios.

Nu te teme, ideea de cămașă albă, scrobită, purtată doar în ocazii oficiale, a fost depășită de mult. Ramane la latitudinea și imaginația fiecăreia dintre noi sa facem din acest obiect vestimentar unul cat mai cool și rafinat pentru că numărul de posibilități e nelimitat.

Tu cum alegi să porți cu stil cămașa albă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *