free download 78 travel guides written by experts

5 moduri in care poti face rost rapid de bani, atunci cand ai nevoie

Fiecare om trece prin momente in care nu are bani. Nu este nicio rusine in asta, in conditiile in care banii dispar foarte repede din buzunarele fiecaruia dintre noi. Ceea ce este important insa, este sa se treaca peste aceste momente cu usurinta, iar acest lucru implica un imprumut.

Din fericire, exista bani de imprumutat (lån penge uden krav) cam peste tot. In prima instanta se poate opta pentru imprumuturi de la familie si prieteni, ca mai apoi sa se incerce un imprumut doar cu buletinul de la un IFN sau alte solutii, mai mult sau mai putin recomandate.

sursa foto

Care sunt cele mai uzuale 5 moduri in care poti face rapid bani atunci cand ai nevoie?

Conform celor de la Rabatlaan, majoritatea celor care au nevoie de o suma mica de bani, urgent, apeleaza la urmatoarele solutii:
Imprumuturi de la familie sau prieteni. Sunt cele mai abordate, pentru ca nu implica dobanda si prezinta flexibilitate. Un membru al familiei va fi intotdeauna dispus sa ajute si va putea amana restituirea banilor in cazul in care exista probleme.

Imprumuturile bancare. Sunt o solutie ieftina, insa nu tocmai eficienta atunci cand este nevoie de bani rapid. Bancile impun un proces birocratic destul de stufos, iar un imprumut de la ele implica zile de asteptare. De multe ori, cei care au nevoie de bani nu au aceste zile de asteptare la dispozitie.

IFN-urile. Institutiile financiare nebancare sunt din ce in ce mai populare in ultimii ani datorita conditiilor extrem de profitabile pe care le ofera. De regula, acestea imprumuta sume mici de bani pentru perioade scurte iar evolutia acestei forme de creditare a fost spre avantajul clientului. Comisioanele sunt din ce in ce mai mici, suportul oferit de angajatii acestor institutii este de foarte buna calitate iar transparenta este maxima. Imprumutul de la IFN trebuie sa tina cont de cateva reguli, insa este una dintre cele mai bune solutii rapide.

Un salariu in avans. Foarte multi oameni apeleaza la angajator pentru a face rost rapid de bani. Cererea unui salariu in avans este o practica des intalnita, insa nu poate sa fie aplicata de foarte multe ori. Totusi este o optiune ce merita sa fie luata in calcul.

Vanzarea unor bunuri. Fiecare om are bunuri pe care nu le mai foloseste, incepand cu haine si terminand cu telefoane sau laptopuri. Vanzarea acestor bunuri pe site-uri de profil poate sa aduca rapid o suma decenta de bani care sa rezolve problemele imediate.

Situatiile neprevazute pot fi extrem de neplacute. Tocmai de aceea, cea mai buna solutie este aceea de a avea mereu la indemana o suma de bani speciala pentru astfel de momente. Pentru a evita imprumuturile, oricine trebuie sa isi faca un cont de economii unde sa puna luna de luna 100 sau 200 de lei. In felul acesta, atunci cand este nevoie de bani exista o solutie rapida, fara batai de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *