free download 78 travel guides written by experts

5 decembrie a fost ziua voluntariatului pentru ArcelorMIttal Construction Romania

Pe 5 decembrie, angajatii ArcelorMittal Construction Romania (AMC Romania) au oprit o parte din utilajele de productie aflate in halele sale din Orasul Pantelimon pentru o actiune cu scop umanitar. Beneficiar al acestei actiuni a fost Centrul de Socioterapie al Asociatiei ”Prietenia” – Pentru Promovarea Pedagogiei Curative si Terapiei Sociale – pentru care angajatii AMC Romania au curatat si modernizat interiorul a 2 spatii de locuit si de lucru in care traiesc si isi desfasoara activitatea 22 adulti cu dizabilitati si alti 16 care urmeaza o procedura de integrare. “5 decembrie este Ziua Internationala a voluntariatului care este asumata la nivelul intregului Grup ArcelorMittal. Actiunea umanitara pe care am desfasurat-o noi, AMC Romania la sediul Asociatiei “Prietenia”, a avut ca rezultat imediat imbunatatirea conditiilor de trai si de munca pentru adultii care beneficiaza de serviciile Centrului de Socioterapie Pantelimon aflati in acest program umanitar”, declara Marian Pirvu, director general AMC Romania.

La actiune au participat 16 angajati ai AMC Romania, iar ONG-ul se afla locat in orasul Pantelimon. “5 decembrie 2008 este prima zi in care ne implicam activ in actiuni de ajutorare a celor in nevoie. Dincolo de actiunile de CSR in care suntem implicati la nivelul Grupului, consideram 5 decembrie o zi dedicata voluntariatului, in sensul ca fiecare din angajatii AMC Romania sa participe efectiv la astfel de actiuni. Dincolo de rezultatul direct si imediat pe care l-au simtit cei aflati la Asociatia “Prietenia”, angajatii AMC Romania care s-au oferit voluntari au inteles ca se poate realiza mult, chiar si cu putin”, declara Marian Pirvu.

“Contributia pe care am primit-o pana in prezent de la bugetul local este furnizarea apei potabile. Sistemul de canalizare este in curs de realizare tot cu sprijinul Primariei Pantelimon . Actiuni de voluntariat, de genul celei din 5 decembrie a angajatilor AMC Romania, sunt de mare ajutor si pe aceasta cale cerem sprijinul tuturor persoanelor si companiilor hotarate sa se implice in proiecte sociale” declara Daniela Laptoiu, director executiv Asociatia “Prietenia”.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *