bucharest tech week 2021

5 avantaje pe care le poti obtine doar daca locuiesti intr-un cartier rezidential limitrof capitalei

Foarte multe persoane care lucreaza in capitala aleg sa nu locuiasca intre granitele sale datorita avantajelor pe care le obtin alegand zonele limitrofe. Potrivit Unavia.ro aceasta este o decizie cu numeroase beneficii pentru cei care cumpara case langa Bucuresti in complexurile rezidentiale noi.

Rezumandu-se la cele mai importante dintre aceste avantaje, site-ul de profil a realizat un top 5, in care a inclus urmatoarele aspecte.

proiect rezidential unavia case un etaj
sursa foto: unavia .ro

Intr-un complex rezidential din Ilfov este mai multa liniste

Bucurestenii stiu cat de galagioasa este capitala si, din acest motiv, multi isi doresc un coltisor de liniste in care sa se refugieze dupa o zi obositoare la munca. Intr-un complex rezidential Ilfov nou si modern, acest lucru este posibil. Toate casele sunt amplasate departe de rutele principale si au curti spatioase in care proprietarii pot sa se relaxeze departe de galagie.

Un cartier marginas asigura mai multa intimitate

Persoanele care aleg sa cumpere o casa langa Bucuresti de vanzare se bucura de mai multa intimitate, decat daca ar locui la bloc. Intr-o casa fiecare familie se poate organiza asa cum doreste, nu exista ore de liniste in care sa nu poata fi pornit aspiratorul sau masina de spalat si atunci cand copiii aleg sa se joace mai zgomotos sau in momentul in care parintii discuta ceva important nu exista riscul sa se auda peste tot. De asemenea, relaxarea in curte este mult mai intima decat cea intr-un balcon.

Casele dispun de curti mari si spatioase

Curtile caselor care apartin complexelor rezidentiale moderne sunt mari si spatioase si asigura suficient loc atat pentru relaxare, cat si pentru diverse activitati, cum ar fi gradinaritul. Toti proprietarii de case moderne dotate cu curti generoase isi pot crea propria oaza de relaxare, departe de agitatia orasului. Un balansoar de gradina, flori colorate si casute pentru pasari sunt doar cateva dintre motivele pentru care alegerea unei astfel de locuinte se va dovedi mereu mai buna decat cumpararea unui apartament in capitala.

Locatarii au acces la scoli si gradinite de top

Chiar daca au ales sa paraseasca Bucurestiul, proprietarii de case din Ilfov se bucura aici de unele dintre cele mai bune gradinite la care isi pot duce copiii. Scoala din localitate, alaturi de o scoala privata si de o gradinita privata vin cu standarde moderne, astfel incat fiecare copil sa poata invata cu ajutorul tehnicilor moderne de predare si utilizand cele mai noi facilitati.

Accesul la mijloacele de transport in comun determina deplasarea rapida in oras

Pentru cei care lucreaza in Bucuresti, drumul pana la serviciu nu este unul lung, iar daca sunt puse in balanta toate avantajele decizia de mutare intr-un complex rezidential amplasat la marginea capitalei este in continuare cea mai buna. Chiar daca proprietarul va merge probabil mai mult decat daca ar fi ales sa locuiasca intr-un bloc, langa locul de munca, in realitate, relaxarea de dupa job, gradina plina de plante si pasari si o casa intima si moderna, sunt toate motive solide pentru a alege drumul mai lung.

Toate aceste motive au facut ca cei care decid sa cumpere case in Ilfov sa se mute aici cu drag si sa considere aceasta idee ca fiind una dintre cele mai bune la care s-ar fi putut gandi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *